Ege Postası
Geri

ENGELSİZMİR için yarışacaklar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Tekerlekli Sandalye Yol Yarışı” düzenleyecek. 2 Aralık tarihinde gerçekleşecek yol yarışına kulüpler ve ferdi lisanslı sporcuların yanısıra lisanslı olmayan sporcular da katılabilecek. Yarışma için kayıtlar başladı.
ENGELSİZMİR için yarışacaklar
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2012 Cuma 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Engellilerin problemleri ve çözümlerine yönelik olarak Türkiye’de ilk defa ’ENGELSİZMİR2013’ adlı uluslararası bir kongre düzenlemeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik farklı bir spor etkinliğine imza atacak. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Engelsiz İzmir Tekerlekli Sandalye Yol Yarışı” düzenlenecek.

2 Aralık 2012 tarihinde saat 12.00’da başlayacak yarışlar 4 bin metrede  Küçükyalı Sadıkbey Durağı- Konak Saat Kulesi ile 2 bin 500 metrede Devak Otel-Konak Saat Kulesi parkurlarında gerçekleşecek. Bayan ve erkek olmak üzere 10 ayrı kategoride düzenlenecek yarışlarda her kategoride ilk üçe giren toplam 30 yarışmacıya netbook armağan edilecek.

Bedensel engelli yarışmacılar, 4 tekerlekli manuel sandalye ile yarışacak. Lisanslı olmayan yarışmacılara da lisans çıkarılarak yarışmaya katılımları sağlanacak. Sporcu kayıtlarının başladığını ve 30 Kasım tarihine kadar süreceğini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, başvuruların Konak Çok Katlı Otopark altında bulunan Belediye pasajında Konak Center 26 numaralı ofiste alınacağını belirtti. Yarışma için Konak Kayıt Ofisi’nin 0 554 555 83 47 ve Belediye’nin 425 04 21 (dahili 150) numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası