Ege Postası
Geri

ESHOT duyurdu: Şehir Hastanesi'ne yeni hat!

ESHOT Genel Müdürlüğü, Bayraklı Şehir Hastanesine giden otobüs hatlarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Yapılan açıklamada 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren 534 No’lu hattın hizmet vereceği açıklandı.
ESHOT duyurdu: Şehir Hastanesi'ne yeni hat!
Haberler / İzmir
18 Şubat 2024 Pazar 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege Bölgesi’nin en büyük sağlık kompleksi olan ve 628 bin 15 metrekarelik kapalı alanda bünyesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar ve Kardiyoloji Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Kemik İliği Merkezi, Organ Nakli Merkezi, İnme Merkezi, Uyku Merkezi ve Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi bulunan İzmir Şehir Hastanesi, 16 Ekim 2023’te hasta kabulüne başlamıştı. 

Ege Bölgesi’nin en büyük sağlık üssü olan İzmir Şehir Hastanesine toplu ulaşımla gitmek isteyen vatandaşlar büyük zorluklar yaşarken, ESHOT Genel Müdürüğü tarafından sevindiren bir haber geldi.

ESHOT Genel Müdürlüğü, Bayraklı Şehir Hastanesi ulaşımında yaşanılan sorunları çözmek amacıyla Şehir Hastanesi ve Halkapınar Metro güzergahına yeni bir hat ekledi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bayraklı Şehir Hastanesi ring hatlarına bir yenisi daha ekleniyor! 533 ve 532 No’lu hatlarımızın ardından 534 Bayraklı Şehir Hastanesi – Halkapınar Metro hattımız, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren ulaşım hizmeti vermeye başlayacaktır."

İşte o açıklama:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası