Ege Postası
Geri

Ebu Katade’nin ailesi Ürdün’e gönderildi

İngiltere hükümetinin, Temmuz ayında Ürdün'e teslim ettiği din adamı Ebu Katade'nin eşi ve 5 çocuğunun da ülkeyi terk ettikleri bildirildi. Ailenin İngiltere’de temelli kalmak için başvuru haklarından feragat ettikleri belirtildi. Din...
Ebu Katade’nin ailesi Ürdün’e gönderildi
Haberler / Dünya
16 Ağustos 2013 Cuma 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere hükümetinin, Temmuz ayında Ürdün'e teslim ettiği din adamı Ebu Katade'nin eşi ve 5 çocuğunun da ülkeyi terk ettikleri bildirildi. Ailenin İngiltere’de temelli kalmak için başvuru haklarından feragat ettikleri belirtildi.

Din adamı Katade’den sonra, ailesinin de ülkeyi terk etmesi 'İçişleri Bakanlığın zaferi' olarak nitelendirildi. İngiliz basını, gelecekte aile tarafından ülkeye geri dönmek için yapılacak herhangi bir başvurunun, İçişleri Bakanı Theresa May tarafından engelleneceği iddia etti.

İngiltere, Ebu Katade’yi 8 yıldır sınır dışı etmeye çalışmıştı. Din adamı Katade, 2001'den bu yana İngiltere'de birçok kez hapse girip çıkmıştı ve geçtiğimiz ay da Ürdün’e terör suçundan yargılanmak üzere iade edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası