Ege Postası
Geri

Eczacılar EDAK'ın Yaza Merhaba'sında buluştu

Türkiye'nin en büyük ilaç dağıtım kuruluşlarından olan İzmir merkezli EDAK Ecza Kooperatifi'nin Antalya'da organize ettiği Merhaba Yaz 2014 Satış Etkinliğinde ülke genelinden 1500 eczacıyı biraraya getirdi.
Eczacılar EDAK'ın Yaza Merhaba'sında buluştu
Haberler / Genel
7 Mart 2014 Cuma 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Etkinlik bin 500 eczacıyı ve ilaç ve ilaç dışı sağlık ürünleri satan 150'ye yakın firmayı buluşturdu. Bu etkinlikte hemn eczanelerin ekonomilerini geliştirmeyi hem de eczanelerin sunduğu ürün çeşitliliğini genişletmeyi hedeflediklerini belirten EDAK Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Bacanak, "İlacın ve sağlık ürünlerinin en doğru temin edilebileceği adres eczanelerdir" dedi.
EDAK Ecza Kooperatifi'nin bu yıl 6'ncısını organize ettiği 'Merhaba Yaz 2014 Satış Etkinliği sektörün en etkili buluşma ve satış etkinliği olarak öne çıktı. Eczanelerin ekonomik durumlarını geliştirmeyi ve bu konuda yeni seçenekler oluşturmayı hedefleyen etkinlikte eczacılar, ilaç, ilaç dışı sağlık, medikal, kişisel bakım, güzellik ve kozmetik ürünlerini özel avantajlarla temin etme şansına sahip oldu. Etkinlikte çeşitli eğitim seminerleri de düzenlendi.

HALK SAĞLIĞINI İLGİLENDİREN HER TÜRLÜ ÜRÜN SUNULDU
Bacanak, tamamen insan odakları hizmet sağlayan eczanelerin sağlık alanındaki yenilikleri takip etmek durumundaki olduklarını söyledi. Düzenledikleri etkinlikte, halk sağlığını ilgilendiren her türlü sağlık ürününü eczacılara tanıtmayı amaçladıklarını belirten Bacanak, "İlacın ve sağlık ürünlerinin en doğru temin edilebileceği ve bu ürünlerle ilgili en doğru bilginin alınabileceği adres eczanelerdir. Etkinliğimizle eczanelerde sunulabilecek ürün yelpazesini geliştirmeyi hedeflerken, aynı zamanda eczanelerin ekonomik olarak iyileştirilmesine de katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi. Antalya Belek'te Kaya Palazzo Oteli'nde düzenlenen etkinliğe tüm Türkiye'den bin 500 eczacı, yeri ve yabancı 150'ye yakın kuruluş ilaç ve ilaç dışı sağlık ürünlerini sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası