Ege Postası
Geri

Engin Yıldırım'a davet gönderdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu cumartesi günü projelerini açıklayacak. Davet listesindeki en sürpriz isim ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım…CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin imzalı davetiye, üzerinde CHP logosunun olduğu zarfla birlikte Yıldırım’a gönderildi. Engin, "Binali Yıldırım’ı ve AK Parti’nin İzmir milletvekillerini 8 Mart’ta gerçekleşecek proje tanıtım toplantımıza davet ediyoruz.Hem ayakları yere basan, belediyenin kendi imkanlarıyla yapacağı projeleri hem de kentte geçmiş dönemde neler yaptığımızı görsünler” dedi.
Engin Yıldırım'a davet gönderdi!
Haberler / Genel
5 Mart 2014 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yerel seçim öncesi açıkladığı 1414 proje kentte büyük yankı uyandırmıştı.  AK Parti teşkilatlarında heyecan yaratan projelere  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kcaoğlu’nun ilk yorumu “projeler koskoca bir palavra. İçinde yıllardır üzerinde çalıştığımız, dünya alemin bildiği, bizim yaptığımız projeler de var” olmuştu. Yıldırım’ın projelerinin açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Kocaoğlu da kolları sıvadı. Uzun zamandır cumartesi günleri açılış ve temel atma törenleri düzenleyen Kocaoğlu bu kez önümüzdeki dönem kentte hayata geçirmek istediği projeleri anlatacak.
 
CUMARTESİ 11:00’DE

 
Cumartesi sabahı saat 11:00’de Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek proje tanıtım toplantısının davetiyeleri basıldı. Kocaoğlu’nun merkez seçim ofisinde Cumartesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Cumartesi günkü organizasyona  STK temsilcileri, medya kuruluşları temsilcileri ve partililer ile vatandaşlarda katılacak. Davet listesindeki en  sürpriz isim ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım..
 

YILDIRIM’A DAVET!
 
Yıldırım’ın projelerinin açıklanmasının ardından CHP’den ‘Projelerin büyük bölümü Büyükşehir’den çalma’ eleştirisi gelmişti. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin bu doğrultuda harekete geçti. Kocaoğlu’nun geride kalan 10 yılda kente kazandırdığı projelerinde sunumunun da yapılacağı cumartesi günkü proje tanıtım toplantısına katılmaları için AK Parti Büyükşehir Başkan adayı Yıldırım ve AK Partili vekillere  davetiye gönderildi.

 ENGİN: GELSİNLER GÖRSÜNLER

“Yıldırım ve AK Partili vekiller ayakları yere basan, belediyenin kendi imkanlarıyla yapacağı projeleri gelip görsünler” diyen Engin, şunları söyledi; “1414 proje içinde kıyı tasarımı, büyük kanal ve daha bir çoğu bizim yaptığımız yapmakta olduğumuz projeler var. Açıkladıkları projelerin çoğu da yap işlet devlet modeliyle yapılacak. Hükümetin yapacağı projeleri de kendileri yapacakmış gibi anlattılar. Biz Binali Yıldırım’ı ve AK Parti’nin İzmir milletvekillerini 8 Mart’ta gerçekleşecek proje tanıtım toplantımıza davet ediyoruz.Kentte geçmiş dönemde neler yaptığımızı da görürler”
 
Engin imzalı gönderilen davetiyede, “ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz KocaoğlU’nun 2014-2019 dönemi stratejileri, politikaları ve projelerinin açıklanacağı sunumu onurlandırmanızı dileriz” ifadeleri yer aldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası