Ege Postası
Geri

"Kemalpaşa’nın 2B sorununu biz çözeriz"

AK Parti’nin genç Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçenin köylerini ziyaret ederek halkla temaslarda bulundu. Köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arif Uğurlu, CHP’li mevcut belediye yönetimini “Köyleri göz ardı ediyor” diye eleştirdi. Uğurlu, “Kemalpaşa’nın merkezine yapılan bir iki yatırımla seçim kazanılmaz. Merkeze ne geliyorsa köylere de gitmesi lazım. Bizler köyleri merkeze entegre edeceğiz” dedi.
Haberler / Genel
2 Mart 2014 Pazar 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarını arttırdı. Kemalpaşa yerel siyasetinin etkili ismi, genç ve dinamik başkan adayı Arif Uğurlu, mahalle ve köy ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa’nın Kızılüzüm, Damlacık, Kuyucak ve Uğurlu köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği köylerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Partili Uğurlu’yu vatandaşlar köy girişlerinde karşıladı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve beraberindeki partililer, Uğurlu’ya köy ziyaretleri sırasında eşlik etti. 

MERKEZDE NEYSE KÖYLERDE DE O OLACAK
Kemalpaşa’yı bir uçtan bir uca gezerek ilçe sakinlerinin sorunlarını dinlemeye, çözüm projelerini anlatmaya devam eden iddialı başkan adayı AK Partili Arif Uğurlu, saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Köy gezilerinin ilk durağı olarak Kızılüzüm’e giden Arif Uğurlu ve beraberindeki partililer, 30 Mart yerel seçimlerinin dürüst ve çalışkan bir ekiple kazanılacağına işaret ederek,  “Kemalpaşa’nın merkezine yapılan bir iki yatırımla seçim kazanılmaz. Merkeze ne geliyorsa köylere de gitmesi lazım. Bizler köyleri merkeze entegre edeceğiz” dedi. 



ALTYAPISIZ KÖY KALMAYACAK
Kızılüzüm’e yapılan ziyaretten sonra, Damlacık köyüne geçen Arif Uğurlu, burada da halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Köy meydanındaki kahvede Damlacıklılarla buluşan Uğurlu, kalabalığın kahveye sığmaması üzerine konuşmasını dışarıda gerçekleştirdi. Uğurlu, köylerde gençlerin sosyalleşmesi ve sağlıklı bir biçimde spor yapabilmesi için her köye yüzme havuzlu spor kompleksleri yapılacağını belirtti. Konuşmasını çocukların sağlıksız sokaklarda oynamasının tehlikelerine işaret ederek devam eden Uğurlu, yönetime geldiklerinde altyapısı tamamlanmamış köy bırakmayacaklarını söyledi. 

2-B MAĞDURİYETİ GİDERİLECEK
Damlacık’ta bir köylünün 2-B sorununa ne çare düşünüldüğü sorusunu yanıtlayan Uğurlu, vatandaşın bu konuda kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirtti. Uğurlu, “2-B buranın en büyük sorunlarından biri. İl ve ilçelerle koordine halinde, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım’la bu sorunları çözeceğiz. Hepinizin tapuları dağıtılacak, Binali bey bu konuda söz verdi” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası