Ege Postası
Geri

Efsane Başkan'a veda

Hayatına son vererek, hem dokuz yıl yöneticilik, bir dönem de başkanlık yaptığı Göztepe’de, hem de iş dünyasında büyük üzüntü yaratan, İzmirli işadamı Bülent Özkul, son yolculuğuna uğurlanırken, her yer “sarı-kırmızı”ya büründü.
Efsane Başkan'a veda
Haberler / Spor
14 Mart 2014 Cuma 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Oturtuğu apartmanın dördüncü kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son veren Göztepe Kulübü'nün eski Başkanı Bülent Özkul son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.
özkul için Göztepe Spor Kulübü Gürsel Aksel Tesisleri’nde tören düzenlendi. Törene Özkul’un ailesi, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Göztepe camiasının ileri gelenleri katıldı. Gözyaşının sel olduğu törende Göztepe camiası, efsane başkanını veda etti. Yapılan konuşmalarda, dokuz yıl yönetici, bir dönem başkan olarak hizmet verdiği Göztepe camiasının, Özkul'u unutmayacağı dile getirildi. İş ndeniyle yurtdışında bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın katılamadığı törende, Bülent Özkul'un eşi Seher, kızı Begüm, oğlu Zeki Kaan ve annesi Günsel Özkul zor anlar yaşadı. Törene Özkul'un ilk eşi Nevin Özkul da geldi. Özkul ailesine taziye dileklerini sunan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, hiç beklemedikleri anda gelen acı haberin kendilerini yıktığını söyledi. Törende konuşan Tartan, “Zorluklar ve sıkıntılar yaşadı. Hayatın her yönünü gördü. Ama cenneti görmesi için biraz erkendi. Ama oraya da sarı kırmızılı bayrakla gidiyor. Nur içinde yatsın” diye konuştu.

Törende kısa bir konuşma yapan Begüm Özkul, babasının kendilerini yetiştirmek için büyük fedakarlıklar yaptığını ve ona layık evlatlar olacaklarını söyledi. Alkışlar ve futbolcuların attığı çiçeklerle tesislerden uğurlanan Bülent Özkul için kulüp binası önünde de bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. 

Özkul’un Güzelyalı Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazına, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Mahmut Özgener, Ali Gültiken de katıldı. Bülent Özkul’un vefatının ardından kulübün resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınlatan Başkan Fatih Diniz, cenaze törenine de katıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve şarkıcı Sibel Can çelenk yolladı. Bülent Özkul'un cenazesi, cuma namazından sonra kırılan cenaze namazının ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası