Ege Postası
Geri

Ege Postası, 78'liler Federasyonu'nu ağırladı

CHP İl Disiplin Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Birol Soylu, 78liler Federasyonu Ankara Genel Sekreteri Hüseyin Yılmaz ve 78'liler Federasyonu üyesi Turan Bayrak gazetemizi ziyaret etti.
Ege Postası, 78'liler Federasyonu'nu ağırladı
Haberler / Güncel
6 Nisan 2013 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI-  Büyükşehir davasında haksız yere gözaltına alınan CHP İl Disiplin Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Birol Soylu’nun hukuki mücadelesine destek verdiklerini belirten 78liler Federasyonu Ankara Genel Sekreteri Hüseyin Yılmaz ve 78'liler Federasyonu üyesi Turan Bayrak gazetemizi ziyaret etti. Bu süreçte Ege Postası’nın tarafsız ve hızlı habercilikle kendilerine güvenini tam olarak kazandıklarını ve gösterdikleri hassasiyet nedeni ile mutlu olduklarını vurguladılar. 
Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Ege Postası İmtiyaz sahibi Mithat Umutoğulları, “Bu süreçte biz gazeteci olarak görevimizi yaptık. 78liler federasyonu üyelerinin bizi ziyaret etmesi mutlu etti. Burada İzmir’in yakından tanıdığı bir isim sayın Birol Soylu ve onun dava arkadaşlarının gazetemize gelerek bizleri ziyaret etmesi bizi fazlasıyla sevindirmişti. Kendilerine bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası