Ege Postası
Geri

Herkes bir isim taktı

63 kişilik 'Akil İnsanlar Komisyonu'na "Akordu Bozuklar", "Karanlık Yüzler, "Akil Baronlar", "Akgiller", "A-kıl adamlar" gibi yakıştırmalar yapıldı.
Herkes bir isim taktı
Haberler / Güncel
6 Nisan 2013 Cumartesi 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ANKARA - İsimlerin açıklanmasıyla birlikte daha çok tartışılmaya başlanan ‘’Akil İnsanlar Komisyonuna’’ çeşitli sıfatlar da takıldı. 63 kişlik komisyon üyelerine, ‘’Akil Baronlar, Akgiller, Akordu Bozuklar, A-Kıl Adamlar’’ gibi yakıştırmalar yapıldı. Muhalefetin eleştirdiği komisyona yapılan yakıştırmalardan bazıları şöyle:

Devlet BAHÇELİ( MHP Genel Başkanı): Akordu bozulmuş, kafası ve aklı kararmış bu 63 kişi PKK sözcülüğüne talip oldu. Artistler, dönekler, bölücüler, terörist stepneleri, yandaşlar, menfaat perestler, fikirsizler, vicdansızlar ve batı beslemeleri seferber edildi. Bunlar. 63 karanlık yüzdür. PKK Simyacılarıdır.

E. Ülker TARHAN (CHP Grup Başkanvekili): Bunlar plastik komisyoncuklar. Dolmabahçe’de meslek içi eğitime alınıp, ülkemizi bölmek için sahaya sürülen Hisseli Harikalar Kumpanyası. İçinde (Türk Bayrağının adı değişsin) diyen de var, (Gün gelecek sizi keseceğiz) diyen de.

Oktay VURAL (MHP Grup Başkanvekili): Akgiller tiyatrosu. , Osmanlı döneminde İngiliz işgalini millete hazmettirmek için kurulan Heyet-i Nasiha müsveddeleri.. Akgiller Komisyonu..

Ali UZUNIRMAK (MHP Aydın milletvekili): Bunlar akil değil, A-Kıl adamlar. Film çevirecekler. Senaryo yazıldı, oynayacak artist arıyorlardı, artistleri de buldular. Bu zevat, örtülü ödenekten veya açık proje desteklerinden devletin kurumlarıyla herhangi bir ekonomik ilişkiye girmiş midir'”

Faruk LOĞOĞLU (CHP Genel Başkan yardımcısı): Bu kişiler, doğrudan Başbakana bağlı olarak kendilerine verilen görevleri yapacak. Bunlar yan kuruluştur.(gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası