Ege Postası
Geri

Elazığ'da av sezonu başladı

Elazığ Keban, Karakaya, Özlüce ve Karakoçan Kalecik baraj göllerinde uygulanan su ürünleri avlanma yasağı 1 Temmuz 2013 tarihi itibari ile sona erdi.         Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili...
Elazığ'da av sezonu başladı
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Keban, Karakaya, Özlüce ve Karakoçan Kalecik baraj göllerinde uygulanan su ürünleri avlanma yasağı 1 Temmuz 2013 tarihi itibari ile sona erdi.

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail Gürbüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Avlanma sezonunda ruhsat almayan, ruhsatlarının vize işlemlerini yaptırmayan, balıkçı teknelerine plakalarını yazdırmayan, mevzuata uygun olmayan araç-gereçlerle ve usulsüz olarak avlanma yapan kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemler süratle yapılacaktır." dedi.

        Su ürünleri avcılığı yapan şahısların nizami bir şekilde avcılık yapabilmeleri için kendileri ve tekneleri için 'su ürünleri ruhsat tezkeresi' çıkartmaları gerektiğini ifade eden Gürbüz, daha önce ruhsat tezkeresi aldığı halde vize işlemini yaptırmayanların, vizelerini en kısa sürede yenilemelerini istedi. Gürbüz, tekneler için verilen ruhsat numarasının okunabilecek ve görülebilecek şekilde teknenin her iki yanına yazdırılması gerektiğini kaydetti.

        İsmail Gürbüz, yeni sezonun hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası