Ege Postası
Geri

Uzungöl'de turizmde hizmet kalitesi eğitimle yükselecek

Doğu Karadeniz’in en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl’deki işletmelerin hizmet kalitesini yükseltmek için eğitim semineri düzenlendi. Turizm işletmelerinde çalışanlara yönelik düzenlenen ve bir ay süren seminerlerde kursiyerlere...
Uzungöl'de turizmde hizmet kalitesi eğitimle yükselecek
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğu Karadeniz’in en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl’deki işletmelerin hizmet kalitesini yükseltmek için eğitim semineri düzenlendi. Turizm işletmelerinde çalışanlara yönelik düzenlenen ve bir ay süren seminerlerde kursiyerlere ön büro, iletişim, yiyecek ve içecek servisi, kat hizmeti gibi konularda eğitimler verildi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 118 kursiyer sertifikalarını aldı.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, törende yaptığı konuşmada, Uzungöl’ün bölgenin en fazla turizm hareketliliği olan yerlerin başında geldiğini vurguladı. Buraya gelen misafirlerin memnuniyetinin önemine dikkat çeken Kızılcık, “Bunu yapabilmek için hep birlikte çalışarak, mutlu yarınları yakalamış olacağız. Uzungöl’de bir yandan yatak kapasitemizi artırırken, diğer yandan da sizlerin sunduğu hizmetin kalitesini artıracağız.” dedi. Uzungöl’ün sadece Türkiye’nin değil, dünyanın çok özel hizmetinin sunulduğu belde haline geleceğini belirten Vali Kızılcık, teleferiğin kurulması ve kış turizminin geliştirilmesiyle de yılın 12 ayında turizm yapılacağını kaydetti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız da Uzungöl’de turizmin geliştiğini, altyapı ve eğitim alalında çok önemli adımlar atıldığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası