Ege Postası
Geri

Etimesgutlu hanımlara sağlıklı zayıflama semineri

"Zayıflamada Son Söz" kitabı yazarı Deniz Egece, Ankara Etimesgutlu hanımlara ‘Misafir Kilolarınızdan Kurtulun’ sloganıyla sağlıklı zayıflama semineri verdi.Kent Konseyi’nde düzenlenen seminere Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in...
Etimesgutlu hanımlara sağlıklı zayıflama semineri
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
"Zayıflamada Son Söz" kitabı yazarı Deniz Egece, Ankara Etimesgutlu hanımlara ‘Misafir Kilolarınızdan Kurtulun’ sloganıyla sağlıklı zayıflama semineri verdi.
Kent Konseyi’nde düzenlenen seminere Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in eşi İlknur Demirel ve çok sayıda Etimesgut’lu bayan katıldı. Deniz Egece, hanımlara sağlıklı beslenme ve zayıflama konularında önemli ipuçları verdi. “ Diyet merkezi bilinçaltındadır” diyen Egece, “Bilinçaltı; duyguları, inançları, beden fonksiyonlarını çalıştıran hafıza deposudur. Kilo fazlalığı ya da eksikliği, hareket ve beslenmeyle olan doğal dengelerin bozulmasından kaynaklanır. Farklı sebeplerden oluşan kilonun, tek bir çözüm anahtarı vardır. O da ideal bedende bir ömür boyu yaşayabilecek doğru düşünceleri kabul etmektir. İdeal bedeni oluşturan doğru düşünceleri öğrenip kabul eden kişi bir ömür boyu kilo ile sorunu olmadan yaşar” dedi.

Egece, zayıflamanın ve ideal bedenin sırrının beslenme olduğunu ve doğru beslenmenin de 5 prensibi olduğunu kaydetti. Egece’ye göre doğru beslenmenin prensipleri: “Acıktığınızda yiyin; her şeyi yiyebilirsiniz, niyetinizi oluşturun, farkındalıkla beslenin; doyduğunuzda bırakın” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası