Ege Postası
Geri

Elazığ’da yaşayan Demiralp ailesinin yürek burkan durumu

Elazığ’da iki özürlü çocuğu olan ailede anne kanser tedavisi görüyor, yüzde 75 miyop olan baba ise yazın inşaatlarda kışın ise hamallık yaparak geçinmeye çalışıyor. Elazığ Olgunlar Mahallesi Geniş sokakta oturan aile reisi Selahattin...
Elazığ’da yaşayan Demiralp ailesinin yürek burkan durumu
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ’da iki özürlü çocuğu olan ailede anne kanser tedavisi görüyor, yüzde 75 miyop olan baba ise yazın inşaatlarda kışın ise hamallık yaparak geçinmeye çalışıyor.

Elazığ Olgunlar Mahallesi Geniş sokakta oturan aile reisi Selahattin Demiralp(38) yüzde 75 miyop, oğlu Yusuf'un (9) da hafif düzeyde zihinsel engelli, kızı Ayşe’nin (11) ise konuşma bozukluğu ve dikkat eksikliği var. Eşi Gülüşan Demiralp ise iki yıldır kanser tedavisi görüyor.

Selahattin Demiralp, eşinin kanser hastalığına yakalanmasıyla birlikte başta Ankara, Adıyaman, Malatya olmak üzere il il hastane gezdiklerini ancak hastalıkta bir iyileşme olmadığını, aksine son gittikleri hastanede doktorların yapabilecek bir şey olmadığını söylediğini aktardı.

Demiralp, "İnşaatta aldığım yevmiye dışında hiçbir gelirim yok. Oturduğum eve 250 TL kira ödüyorum, elektrik ve su faturalarıyla bu rakam 400 TL’yi geçiyor. Bunlar gerçekte çok ciddi maddi yük. İnşaat sezonu yaz aylarında hareketli ancak kışın bu sektör durgunlaşıyor." dedi.

Yaşadığı maddi sıkıntılar bir tarafa çocuklarının içerisinde bulunduğu durum ve eşinin hastalığının kendisini perişan ettiğini ifade eden Demiralp, "Hiçbir zaman halime isyan etmedim ancak, dayanacak mecalim kalmadı. Yeşil Kart ile tedavi oluyoruz. Yeşil Kartlı olduğumuz için bazı özel hastaneler de bize bakmıyor. Ben çocuklarımı okutmak ve onlara güzel bir gelecek hazırlamak istiyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası