Ege Postası
Geri

Elitaş: Sanayi odasının görüşleri bizim için önemlidir

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Sanayi Odası’nın Türkiye için önemli bir oda olduğunu, sözleri ve görüşlerinin kendileri içinde ehemmiyetli olduğunu söyledi. AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa...
Elitaş: Sanayi odasının görüşleri bizim için önemlidir
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Sanayi Odası’nın Türkiye için önemli bir oda olduğunu, sözleri ve görüşlerinin kendileri içinde ehemmiyetli olduğunu söyledi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Sanayi Odası’nın Türkiye için önemli bir Oda olduğunu belirterek, “Odamızın görüşleri bizim için ve Türkiye için çok önemlidir. Çünkü Kayseri Türkiye’deki gelişmişliğin sembolü olan illerimizden bir tanesidir. Onun için Sanayi Odamızın sözleri ve görüşleri bizim için ehemmiyetlidir. Biz de TBMM tatile girince arkadaşlarımızla beraber odalarımızı ziyaret ederek fikir teatisinde bulunuyoruz. Ben yeni yönetiminizi ve meclisinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Kayseri’nin ticarette ve sanayide Türkiye’nin lokomotifi olduğunu ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Kayserili işadamlarının da Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti. Bakır, şöyle konuştu: “Biz sanayimizi her zaman destekliyor ve daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Yüksek katma değerli ürünler üreten, bilimin ve teknolojinin en son raddeye kadar kullanıldığı bir sanayi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda sizlerin çok iyi çalıştığınızı biliyoruz. Kayseri sanayisinin iyi yolda ilerlediğini biliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya ise yeni oluşan yönetim kurulu ve meclis üyelerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Milletvekilleri ayrıca İSO ilk 500’e giren Kayserili sanayicileri de kutlayarak, bu sayının daha da artması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, oda olarak en önemli görevlerinin, üyelerinin işlerini takip etmek ve şehrin kalkınması adına çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.

İhracatta dünya piyasalarından ve bölgedeki karışıklıklardan dolayı bir miktar düşüşler yaşandığına dikkat çeken Boydak, sözlerine şöyle devam etti: “Ben burada özelikle Grup Başkan Vekilimizin ilgi alanına giren bir konudan bahsetmek istiyorum. İhracat konusunda taahhütlerini yerine getiremeyen ciddi sayıda sanayicimiz var. Bu üyelerimizin dahilde işleme izin belgesinin ihracat taahhüt sürelerinin uzatılması ve ek süre verilmesi konusunda sizin takipte olmanızı rica edeceğiz. Geçmişte buna benzer rahatlamaları yaptınız. Bu dönemde de bir desteğiniz olursa, bu destek tüm ihracat camiasını rahatlatır. Diğer taraftan şehrimiz adına yaptığınız çalışmalara teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da beraberce bu çalışmaları sürdüreceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası