Ege Postası
Geri

Emine Nakıboğlu SEPTO'da 3 ödül aldı

Gaziantep Özel Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu, Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı’nda (SEPTO) Türkiye üçüncüsü ve dördüncüsü...
Emine Nakıboğlu SEPTO'da 3 ödül aldı
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Özel Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu, Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı’nda (SEPTO) Türkiye üçüncüsü ve dördüncüsü oldu.

Rekreasyon, oyuncak tasarımı, dramatizasyon, pandomim, resim, müzik ve kaligrafi kategorilerinde bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen olimpiyata 81 ilden 612 ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı. Türkiye'nin ilk ve tek sanat olimpiyatının finalinde 2 bin 600 proje arasından müzik kategorisinde Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu’na üçüncülüğü, ses dalında ‘Cahildim Dünyanın Rengine Kandım’ adlı eseriyle Betül Kozan getirdi. Bağlama dalında ise Mehmet Emin Kurt’un ’Azeri Oyun Havası’ isimli eseri ile enstruman grup dalında keman grubu öğrencilerinin ‘Gel Gör Beni Aşk Neyledi’ adlı orkestra düzenlemesi dördüncülük ödülüne layık bulundu.

Türkiye genelinde yarışmaya katılan yüzlerce proje arasından üç ödül kazanmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, bu tür yarışmaların yeni projeler üretmek için çok faydalı olduğunu ifade etti. Müzik öğretmeni Hasan Korkmaz, yıl boyunca yaptıkları özverili çalışmanın sonucu olarak aldıkları üç ödülün de kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Okul Müdürü Süleyman Eski ise elde edilen başarıdan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı. Eski, "Bu başarı, sistemli bir çalışmanın ve olimpiyatlara önem vermenin bir ürünüdür. Yaşamdaki güzellikleri sanata yansıtmayı başarmış olan okulumuz, sanatsal çalışmalara her türlü desteği vermeye devam edecektir. Öğrencilerimizin bundan sonra katılacakları olimpiyatlarda da çok güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası