Ege Postası
Geri

Emniyet Müdürlüğü'nden Karabağlar Belediyesi'ne ilginç istek

İstanbul Taksim’de başlayan ve İzmir’e de sıçrayan Gezi Parkı olayları sırasında etkin rol oynayan ve eylemlere müdahalede ön saflarda yer alan Çevik Kuvvet birimleri, Bozyaka’da yer alan yerleşkesini genişletebilmek amacı ile ilçe belediyesine başvurarak imar planında değişiklik istedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün TOMA araçlarının üssü olarak da kullandığı bölgede, iki sokağın kapatılarak kendilerine verilmesini istemesi halk tarafından tepki ile karşılandı.
Emniyet Müdürlüğü'nden Karabağlar Belediyesi'ne ilginç istek
Haberler / İzmir
5 Eylül 2013 Perşembe 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Karabağlar ilçesindeki Bozyaka Devlet Hastanesi karşısında yer alan ve Çevik Kuvvet Müdürlüğü tarafından kullanılan alanın genişletilmesi için düğmeye basıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet’e ait hizmet binaları da bulunan alanın bitişiğindeki 2903 Sokak ve 2904 Sokak’ın bir kısmının daha kapatılarak resmi tesis alanına dahil edilmesini talep etti. 



TOMA GARAJI DA AYNI YERDE

İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nün 21 Ağustos tarihinde Karabağlar Belediyesi’ne yazdığı yazı uyarınca, söz konusu sokakların Çevik Kuvvet Birimi’ne devri istenirken, talep belediye tarafından kabul edildiği takdirde sokaklar yapılaşmaya da açılabilecek. Son olarak Gezi Parkı eylemleri sırasında halka karşı orantısız güç kullanımı nedeni ile eleştirilen çevik kuvvet birimine ait TOMA araçlarının garajı da aynı tesis içerisinde bulunuyor. İzmir’de sayılı noktada bulunan TOMA araçlarının garajlarından birisi olan Bozyaka Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün bu talebi ise şimdiden halk tarafından tepki ile karşılanmış durumda. Çevrede oturan semt sakinleri, yaşanan trafik sıkışıklığının artacağını savunarak, sokakların kapatılmamasını istediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası