Ege Postası
Geri

En renkli seçim Karabağlar'da olacak

İzmir’de en renkli seçim Karabağlar’da geçecek. Yıllarca CHP’den mücadele eden Azad Fazla AK Parti, AK Parti’nin kurucularından Mehmet Aydoğan CHP Karabağlar’dan meclis üyesi adayı oldu
En renkli seçim Karabağlar'da olacak
Haberler / Yerel Politika
20 Şubat 2014 Perşembe 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – İzmir’de AK Parti ve CHP’den kopan birçok ismin rakip partilerden meclis üyesi adayı olması dikkatlerden kaçmadı. Bunun en dikkat çeken örneği ise Karabağlar’da yaşanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nu “Emek dostu” ilan edip, onun için “Dürüst Başkan” sloganını bulan 25 yıllık CHP’li Azad Fazla, AK Parti’nin Karabağlar’da meclis üyesi listesini ikinci sırasında yer alırken, AK Parti’nin İzmir’deki kurucularından, Konyalılar Vakfı Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan CHP’nin Karabağlar’da meclis üyesi sıralamasında liste başı oldu.

 2 YIL ÖNCE AK PARTİLİ OLDUM
 2 yıl önce AK Parti saflarına katıldığını hatırlatan Fazla, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım, Karabağlar Belediye Başykan adayımız Necip Kalkan bize teklifte bulundular. Ben de verilen bu görevi kabul ettim” dedim.

 KALKAN İÇİN SLOGAN
 2009 yerel seçimi öncesinde Kocaoğlu için bulduğu sloganlarla dikkat çeken Fazla, şimdi AK Partili Kalkan için slogan buluyor. Fazla, “Necip halkın necip kalkanı” sloganını buldum. Necip’in anlamı zarif, kaliteli onurlu demek. CHP gerek siyaset gerek de hizmet açısından Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak noktasında uzaklaşmış durumda. Karabağlar’da iddialı  ve ciddi bir çalışma yürütüyoruz”dedi.

İŞÇİLER İÇİN PROJE
 DİSK’te yıllarca Ege Bölge Temsilciliği yapan Fazla, “belediyelerde çalışan işçilerle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Çalışanların İşini aşını garantiye alabileceğimi bir sistem üzerinde çalışıyoruz” dedi.

CHP SÖZÜNÜ TUTTU
Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan Mehmet Aydoğan, CHP Karabağlar’da liste başı olmanın mutluluğunu yaşıyor. Aydoğan, “CHP bize verdiği sözü tuttu. Bizim İzmir’deki deneyimlerimizden yararlanmak istediler. Biz hizmet insanız. Burada bizden hizmet kulvarı açtılar. İnşallah İzmir’e güzel bir hizmet yürüteceğiz. Bize ne görev verilirse onu yaparız. İnsan kurucu olduğu yerde değersiz olması, dikkate alınmaması büyük bir vefasızlık. AK Parti kuruculuğumuzu, emeklerimizi kenara bırakın. En büyük sivil toplum örgütünün başındayız. Siyaset kimle yapılı? Bir sivil toplum kurulu başkanı olarak benle diyalog kurmadılar. Şimdi orada oturanlar çok güçlü, proje üreten, kent sorunları bilen bir insanı kendine rakip gördüler. Ama hizmet böyle yapılmaz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası