Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de adaylara ilk ders algı yönetimi oldu!

CHP İzmir’de adaylara yönelik ilk ders algı yönetimi oldu. CHP İzmir’de adaylara yönelik ilk ders algı yönetimi oldu.
CHP İzmir'de adaylara ilk ders algı yönetimi oldu!
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 22:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanlığı Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) belediye başkan adaylarına algı yönetimi eğitimi verdi. Fuar Kültür Sanat’ta gerçekleşen eğitime belediye başkan adayları dışında, CHP İzmir Milletvekilleri Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, PM Üyesi Nazik Işık, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, BYKP Başkanı Ülkümen Rodoplu, il yöneticileri  ve ilçe başkanları katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda adayların seçim çalışmalarında nasıl bir algı oluşturmaları gerektiği ve  kendilerine yönelik oluşturulan olumsuz algılara karşı izlemeleri gereken yol anlatıldı. Algı yönetimi konusunda sosyal medyanın önemine de dikkat çekilirken, seçim sürecinde bilimsel çalışmaların da yapılmasının gerekliliğine vurgu yapıldı.Dünya’da ve ülke genelinde gerçekleşen olayların yakından takip edilmesine dikkat çekildi.

KOCAOĞLU VE ENGİN’DEN DEĞİŞİM VURGUSU
Toplantının açılışında konuşma yapan İl Başkanı Engin ve Kocaoğlu’nun parti içinde yaşanan değişime vurgu yaptıkları öğrenildi. Engin’in belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları noktasında yaşanan değişimin arkasında durduğu, genç dinamik bir kadroyla yola çıktıklarına dikkat çektiği ve 30 ilçede birinci parti olacaklarını ifade ettiği bildirildi.

Kocaoğlu’nun konuşmasında makamların gelip geçici olduğuna vurgu yaptığı ve, “ Çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra yaşanan değişimler sonrası  makamları güle oynaya devretmek gerek. Yeni isimlerin yanlarında yer almak, onların kazanması partinin kazanması için çalışmak önemli.Siyasi anlayşımız böyle olmalı. Partililik bilincinin bu olması gerek. Bunu yapan çok sayıda arkadaşımız var. Farklı yerlere giden bir çok arkadaşımızda var. Onlarada hayırlısı olsun. Bu bir yarıştır. En doğru değerlendirmeyi vatandaş yapacaktır” ifadelerini kullandığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası