Ege Postası
Geri

Bornova’da Sındır ile CHP adayı Atila elele

CHP Bornova Belediye Başkanı Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti.
Bornova’da Sındır ile CHP adayı Atila elele
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Başkan Sındır’a çiçek takdim eden Atila ve Doğru, Bornova’da elele çalışma anlayışının işaretini verdi. Kendisini arayarak tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür eden CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila, “5 senedir belediye başkanımızdınız. Her zaman da öyle kalacaksınız. Bundan sonra 24 saat beraberiz” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da, belediye başkanlığının çok büyük sorumluluk gerektirdiğini belirterek, “5 yıl boyunca doğrusuyla yanlışıyla bu görevi yerine getirmek için gayret ettik. Esas olan doğru şeyler yapma gayreti içinde olmak. Halkın temsilcisi olarak oturduğumuz bu koltukta halkı layıkıyla temsil etmek, insana onur veren bir görev” dedi.

''VEFALI BASKAN'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...
 
BİR TELEFON ETMENİZ YETER
 
Olgun Atila’nın başarılı olacağından emin olduğunu söyleyen Başkan Sındır, “Eminim ki Bornova halkının teveccühüyle, partimizin desteğiyle büyük bir başarı yakalayacaksın. Ondan sonraki süreçte de başarılı olacağına inanıyorum. Artık yolsuzluk batağına saplanmış iktidarı başımızdan savurma mücadelesi var. O mücadelede de başarılar diliyorum. Önemli olan halkın makamını partimizin bayrağı altında yeniden sürdürmek ve daha yukarılara taşıyabilmek. Ben Kamil Okyay Sındır olarak her zaman yanınızdayım. Bir telefon etmeniz yeter” dedi.
 
CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ise kısa süre içinde biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Sındır’a “Adaylıklar konusundaki tavrınızın bugünkü gibi olacağı konusunda gittiğimiz yerlerde görüşlerimi bildirmiştim. Teşekkür ediyoruz. Aslolan partililiktir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası