Ege Postası
Geri

Ve Akpınar sahaya indi

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar sahaya indi.
Ve Akpınar sahaya indi
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de değişim yaşanan ilçelerden Karşıyaka’da partinin belediye başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar sahaya indi. Akpınar, ilk olarak Karşıyaka Beleidye Başkanı Cevat Durak’ı makamında ziyaret etti.Akpınar daha sonra belediye binası önünde kendisini bekleyen partililerle birlikte ilçe binasına yürüdü. Çarşı girişinde Akpınar’a CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de katıldı. Akpıanr’a Karşıyaka atkısı takılırken, destekçileri meşale yaktı. İkili çarşı boyunca esnafı ve vatandaşları selamladı, karanfil dağıtarak  ilçe binası önüne geldi. Partililer ‘Hüseyin Mutlu, Karşıyaka mutlu’ ‘Halkçı Başkan Hüseyin Mutlu’ ve ‘Kaf-Sin - Kaf’ sloganları attı. .İlçe binası önünde yapılan konuşmaların ardından güvercin uçurtuldu.Akpınar’ı yalnız bırakmayan isimler arasında PM Üyesi Nazik Işık, CHP İzmir eski İl başkanları Selçuk Ayhan, Rıfat Nalbantoğlu, Konak eski ilçe başkanı Aytekin Tunus da yer aldı

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Akpınar’ın Karşıyaka’daki ilk durağı belediye binası oldu.Akpınar, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’la bir araya geldi.

DURAK: 37-0 OLSUN!
Karşıyaka’da CHP bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini söyleyen Durak, “  Bizden sonra gelen arkadaşımıza zirvede bu bayrağı teslim ettik. Hüseyin arkadaşımız bayrağı  başarıyla taşımaya devam edecek” dedi. Geride kalan 10 yıllık görev süresince başı dik alnı açık başarıyla görev yaptığını ifade eden Durak, “  Onurumla hep mücadele ettim. Ailem partili arkadaşlarım en ufak şaibeye bulaşmadılar. Önümüzdeki  süreçte CHP aynı güzellikleri bize yaşatacak. 30 Mart’tan sonra CHP’nin bir neferi olarak partim adına mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.Durak 2009’da meclis üyeliklerinde 34’e üçlük bir sonuç olduğunu hatırlattı, 30 Mart’ta 37’ye sıfırlık bir zafer beklediğini ifade  etti.

“KULAĞINI ÇEKERİZ”
Durak konuşmasının sonunda “ inanılmaz işler başardık. Daha iyilerini kendisinden bekliyoruz.Yanlış bir şey yaparsa kulağını çekeriz” dedi. Durak’ın sözleri gülüşmelere neden oldu.



AKPINAR: ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ
Karşıyaka Belediye Başkana dayı Akpınar ise, bayrağı partinin en başarılı başkanları arasında gösterilen Cevat Durak’tan almasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Durak’ın sosyal belediyecilik adına önemli hizmetler yaptığını belirten Akpınar, “ Cevat Başkan’a hizmetlerinden dolayı  teşekkür ediyorum.Biz bu ülkeye hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Hep siyasete ne verebiliriz dedik. Bu anlayış devam edecek. Kendisinin bıraktığı yerden çıtayı daha da yükselteceğiz. Sosyal demokrat belediyeciliği harfi harfine uygulayacağız. Gezi direnişi ayakkabı kutusuna sıkışmış bu iktidara izin vermeyin. Birbirimizle kavga etmeyin kol kola girin sıkı sıkıya durun dedi. Biz de bunu yapacaız. 30 ilçemizin tamamında seçimi kazanacağız” dedi.

KARAEGE: BÜYÜK FARKLA YENİDEN…
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ise, “Seçim startını başlatmış oluyoruz. Hüseyin arkadaşımızla birlikte seçim çalışmalarını yürüteceğiz. Karşıyakamıza 2 dönem hizmet etmiş değerli başkan Cevat Durak’ta bize destek olursa çok memnun oluruz. 8 Şubat’ta eğilim yoklaması yapıldı. 9’unda adayımız açıklandı. Adyamıza ve meclis üyesi adaylarımıza yardımcı olacağız. Hep beraber çalışarak CHP’yi yine büyük oy farkıyla Karşıyaka’da iktidar yapacağız” dedi.

ENGİN: AKPINAR SİZE EMANET
Akpınar, Durak’ı ziyaretinin ardından kendisini bekleyen partililerle birlikte ilçe binası önüne gitti. İlçe binası önünde kurulan platformda sözü ilk alan isim İl Başkanı Ali Engin oldu. Engin, konuşmasına iki dönem Karşıyaka’da belediye başkanlığı yapan Cevat Durak’a teşekkür ederek başladı. Karşıyaka Belediye Başkan adayı Akpınar’ın  aileden CHP’li ve Karşıyakalı olduğunu ifade eden Engin, “Karşıyakalı Akpınar’ı sizlere emanet ediyorum.90 yıllık CHP yeni filizler vererek yoluna devam edecek. 15 ilçede değişim yaşandı. İki kadın belediye başkan adayımzıda var. Bununla gurur duyuyoruz.8 ilçede genç isimler adayımız oldu. Hepsi becerikli, namuslu, Atatürkçü, dürüst isimler. İzmirlilerin onlara sahip çıkacağını düşünüyorum.olarını bölmeyeceklerini düşünüyorum.  Oybirliğiyle Hüseyin Mutlu Akpınar’a, Aziz Kocaoğlu’na oy vereceklerine inanıyorum.2015 genel seçimlerinde iktidara geleceğiz. İzmir’den en az iki bakanımız olacak. Güçlü bir Türkiye yaratacağız. İtilip kakılan değil, varlık içinde birlik içinde bir Türkiye olacak”dedi.

AKPINAR:BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ
Engin’den sonra mikrofonu alan Akpınar, “Bugün karşınızdaysam bu sizlerin başarısıdır, alın terinin başarısıdır. Bu partide gece gündüz çalışıp partinin afişisi asan genç arkadaşlaırn sorumluluğunu taşıyorum. Evlerinde yemeğini pişirmeyen gelip parti için çalışna annelerin sorumluluğunu taşıyorum.İzmir’e karşı sorumluyum. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.Birbirimize sahip çıkmalıyız. Birbirimzie sahip çıkmaK ülkeye sahip çıkmaktır. Bugün ülkeyi acemi bir şöför yönetiyorş. Dengesiz dengesiz yıolda gidiyor. Devrildimi otobüs hiçkimsenin kurtulma şansı yok. O yüzden bu seçimler çok önemli. Yerel yönetim anlayışımızda insan önemli. Ben yaparım oldu bitti yok.Bizim yerel yöneticilik anlayışımızın temelinde ortak akıl yatıyor.Bu kente bir şeyler katmak isteyen çivi çakan herkesin kulu kölesiyim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası