Ege Postası
Geri

Ülkücüler Çöllü'yü misafir etti

MANİSA Ülkücü İşçiler Derneği MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü’yü ağırladı. Dernek üyesi işçilerin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Çöllü’yü ağırlayan Dernek Başkanı Murat Öner; “Sayın Cem Çöllü’yü yakından tanıyoruz ve seviyoruz.
Ülkücüler Çöllü'yü misafir etti
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Kendisine desteğimiz tamdır. Allah çıktığı bu yolda güç kuvvet versin” dedi.  Cem Çöllü’de ilgi karşısında teşekkür ederek “Özellikle fabrikada çalışan işçi kardeşlerimizin sosyal hayatlarına katkı sağlayacak projelerimiz var. Sizlerden gelecek önerilere de açığız” diye konuştu.

Hamzabeyli dönüşünde konvoy ile şehre giren MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay ve meclis üyesi adaylarının da katılımıyla Manisa Ülkücü İşçiler Derneği’ne geçti. Dernek üyesi işçiler tarafından kapıda karşılanan Çöllü,  Dernek Başkanı Murat Öner tarafından ağırlandı. Murat Öner, Cem Çöllü’nün Manisa için önemli bir isim olduğunu söyleyerek dernek olarak çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Öner; “ Sayın Cem Çöllü Manisa için önemli bir isim. Genç ve dinamikliğini siyasetle buluşturması Manisa’nın menfaatine olacaktır. Bizde dernek olarak Sayın Çöllü’nün faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Kendisine desteğimiz tamdır. Allah çıktığı bu yolda güç kuvvet versin, Allah yardımcısı olsun” dedi.

İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN DE PROJEMİZ VAR
     
      Şehzadeler Belediyesi’nin işçiler içinde projeleri olduğunu söyleyen Cem Çöllü, özellikle evli vardiyalı çalışan işçi çiftler için çocuk bakım merkezlerinin kurulacağını söyledi. Çölü şöyle konuştu, “Bugün işçi kardeşlerimizle beraberiz. Tabi Ülkücü işçiler derneği bizim için önemli. Kendileri önemli bir misyon üstleniyor. Bugün işçi kardeşlerimizle projelerimizi paylaştık. Daha öncede anlattığımız çocuk bakım evlerine işçi kardeşlerimizin ilgisi yüksek. İnşallah Şehzadeler Belediyesi’nde özellikle işçilerin sosyal hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarımız olacak. Belediyemiz sınırlarındaki bazı iş yerlerinde işçilerin vardiya saatine göre açılış ve kapanış saatlerini ayarlayacağız. Bunun dışında servislerle ilgili de çalışmalarımız var. Zaten tüm bu çalışmalarımızı sabah işçi servislerini ziyaret ederek işçi kardeşlerimize bire bir anlattık. Allah yapacak vakit ve güç versin açıkladığımız projelerimizi hayata geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası