Ege Postası
Geri

“Vizyon projelerle geliyoruz”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir için gelecek planlarını seçime 35 gün kala gerçekleştirilecek bir törenle açıklayacak.
“Vizyon projelerle geliyoruz”
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tüm projelerin İzmirlilerin yaşamını kolaylaştırıcı ve İzmir’i bir dünya kenti haline getirmeyi amaçladığını ifade eden Yıldırım, “Proje ekibimiz hazırlıklarını tamamladı. İzmir için gelecek vizyonu ortaya koyan, İzmir’e aşkla hizmet edecek ekibimiz hazır. İzmir’i de İzmirlilerle birlikte esnafıyla, köylüsüyle, işadamıyla, öğrencisiyle, sanatkarıyla, ev hanımıyla, tüccarıyla, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte katılımcı demokrasi anlayışıyla yöneteceğiz. Projelerimiz İzmir’in geneline, ilçelerine hitap eden vizyon projeler. 24 Şubat Pazartesi günü İzmirli hemşehrilerimizi toplantımıza bekliyoruz” diye konuştu. 

İzmir hak ettiği potansiyele kavuşacak
İzmir’in değişim ve hizmet özleminin 30 Mart günü son bulacağını ifade eden Yıldırım, şunları söyledi; ‘İzmir tarih boyunca Akdeniz’in en önemli ve etkili kentlerinden biriydi. Akdeniz’in bütün ticaretine hakim olan bir kültür ve ticaret kentiydi. Günümüzde İzmir, Türkiye’de bile arka planda kalan bir kent haline geldi. Aslında, Barselona, Londra, Paris gibi dünya çapında birer değer olan şehirler gibi İzmir de bir değer olabilecek potansiyele sahip. İzmir, sahip olduğu değerlerle, kaynaklarıyla, coğrafyasıyla, tarım ürünleriyle dünya çapında bir kent haline bizim yönetimimizle gelecek. Biz İzmir için, bölgesinde lider, refahın her alanda hissedildiği bir dünya kenti, marka şehir olmasını hedefledik. İzmir her alanda gerçek potansiyelini yakalayacak ve İzmir’de hamaset, husumet ve ideoloji siyaseti bitecek, yerine hizmet siyaseti gelecek”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası