Ege Postası
Geri

Engellilerin tatili belediyeden

Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşlara yaz tatillerini daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz Kampı'nda ücretsiz tatil olanağı sundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliği ile 2 kafile halinde...
Engellilerin tatili belediyeden
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşlara yaz tatillerini daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz Kampı'nda ücretsiz tatil olanağı sundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliği ile 2 kafile halinde kampta bir hafta misafir olan 57 engelli ve aileleri deniz ve güneşin tadını çıkardı. Televizyon, klima, sıcak su vb. konfora sahip odalarda kalan engelli ve engelli yakınları kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konser, şenlik, spor organizasyonlarının yanı sıra doğum günü kutlaması, bilgi- yetenek yarışmaları ve film gösterimleri gibi etkinliklerle de vakit geçirdi.

Kampı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü’nde engellilerin sorunlarını çözmek ve onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak konusunda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yeşil, "Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur." dedi ve İSEM Müdürü Bekir Köksal'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası