Ege Postası
Geri

Engin 8 ilçe için düğmeye basıyor!

CHP İzmir, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve bir yıl sonraki genel seçimleri dikkate alarak, kırsala ağırlık verecek. Büyükşehir Belediyesi kaybedilen 8 ilçede yatırımları arttıracak, örgütte yapılanları anlatacak. En önemli hamle ise tabanda büyüme olacak. 8 ilçede başlatılacak üye seferberliği ile birlikte üye azlığı nedeniyle parti içi kırılmaların sonuca etki yapması en aza indirilecek.Üye sayısındaki artışla Büyükşehir'in yaptığı yatırımlar daha fazla kişiye anlatılacak.
Engin 8 ilçe için düğmeye basıyor!
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2014 Cumartesi 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere İzmir’de  30 artı Büyükşehir hedefiyle giren CHP, 8 ilçeyi (Kiraz, Aliağa, Ödemiş, Kemalpaşa, Selçuk, Torbalı, Menderes, Kınık) kaybetmişti. Kaybedilen ilçelerin tamamı metropol dışından  ilçeler olurken, örgüt yöneticileri bu ilçelerin kaybedilme nedeni olarak parti içi yaşanan kırılmaları gerekçe göstermişti. CHP İzmir, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve bir yıl sonraki genel seçimleri dikkate alarak, kırsala ağırlık verecek. Büyükşehir Belediyesi kaybedilen 8 ilçeye  yatırımları arttıracak, örgütte yapılanları anlatacak. En önemli hamle ise tabanda büyüme olacak.

ÜYE SAYISINI ARTTIRIN!
CHP İzmir, parti içi yaşanan kırılmalar nedeniyle de  seçim kaybedilme riskinin fazla olduğu kırsal kesimlerde üye seferberliği başlatacak. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, önümüzdeki günlerde seçim kaybedilen 8 ilçenin örgüt başkanıyla bir araya gelecek ve “üye sayısını arttırın” diyecek. Üye seferberliği ile birlikte üye azlığı nedeniyle  parti içi kırılmaların sonuca etki yapması en aza indirilecek, örgütte yenilenmede kendi kendiliğine gerçekleşmiş olacak.Üye sayısının artmasıyla birlikte Büyükşehir'in yaptığı yatırımlar  daha fazla kişiye anlatılacak.Engin, yapılacak çalışmayla ilgili olarak, “ Seçim öncesi ve sonrasında kırsal kesimlere ziyaretler gerçekleştirdik. Buralarda itibarı olan, çevresi olan, heyecanı olan, kente hizmet etmek isteyenler var. Onları partiye davet  edeceğiz.  İl başkanlığı olarak ilçelere bu konuda yardımcı olacağız. Partiye yeni insanlar katmamız gerek. Siyaset insanla yapılıyor.Büyük ilçelerde böyle bir sorunumuz yok.  Küçük ilçelerde var” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası