Ege Postası
Geri

Engin başkanları toplayacak!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir’deki CHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarıyla Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kahvaltılı toplantı gerçekleştirecek.
Engin başkanları toplayacak!
Haberler / Yerel Politika
4 Temmuz 2013 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin hafta sonunda kritik bir toplantı gerçekleştirecek.Engin, İzmir’deki CHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarıyla Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kahvaltılı toplantı gerçekleştirecek.

GÜNDEM KOORDİNASYON
Yerel seçimlere yönelik koordinasyon toplantısı niteliğinde olacak olan toplantıda Engin belediye başkanlarından belediyelerin çalışmaları hakkında teker teker bilgi alacak. Toplantının en önemli gündem maddesinin ise koordinasyon çağrısı olacağı öğrenildi. Engin başkanlardan seçimlere 10 ay kala birbirlerine destek olmalarını isteyecek. Özellikle beldelerin ve küçük ilçe belediyelerinin hangi araç ve gereçlere ihtiyacı olduğu belirlenecek. Metropoldeki başkanlardan diğer belediyelere destek olunması istenecek.
Engin eski ve mevcut belde başkanlarıyla yerel seçim sürecine ilişkin görüşecek. 
Engin, kapatılacak olan  beldelerin durumunun gündeme getirilmesi için fikir alışverişinde bulunacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası