Ege Postası
Geri

Engin merkez büroda seçimin nabzını ölçüyor

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, her gün merkez seçim ofisinde vatandaşla birebir diyalog kurarak seçimin nabzını ölçüyor. Engin, “İzmir’de yüzde 60’la seçimi kazanacağız. AKP’nin yüzde 25’i geçeceğini düşünmüyorum.Sorunlu gösterilen Karabağlar, Buca ve Bayraklı gibi ilçelerde de rahat bir biçimde seçimi alırız. Hedefimiz Büyükşehir artı 30 ilçe” dedi.
Engin merkez büroda seçimin nabzını ölçüyor
Haberler / Yerel Politika
6 Mart 2014 Perşembe 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABSER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin  yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşın nabzını ölçmek için her gün Çankaya'daki merkez seçim ofisine gidiyor. Yaklaşık 2 saat ofiste kalan Engin, vatandaşlarla birebir iletişim kuruyor.Vatandaşların istek ve şikayetlerini not alan Engin, kent için hayata geçirilen ve geçirilecek projeleri de anlatıyor.  Engin seçimin nabzını vatandaşa sorarak ölçüyor. Engin yerel seçimlerde İzmir'de CHP’nin yüzde 60, AK Parti’nin de yüzde 25 oy alacağını öne sürdü.

AKP ERİYOR!
Vatandaşlardan olmlu tepkiler aldıklaırnı söyleyen Engin, “Partimizin durumu çok iyi. Seçim bürolarımızda partililerle ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde oluyoruz. Hem sorunlarını dinliyoruz hem de geleceğe yönelik projelerimizi geçmişte yaptıklarımızı anlatıyoruz. Vatandaşla bire bir görüşmelerimde AKP’nin oylarında erime olduğu apaçık ortaya çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’da iki kat fark atacağımızı çeşitli açılışlarda söyledi.İzmir’de yüzde 60’la seçimi kazanacağız. AKP’nin yüzde 25’i geçeceğini düşünmüyorum. AKP’ye yarı yarıya fark atacağız. Sorunlu gösterilen Karabağlar, Buca ve Bayraklı gibi ilçelerde de rahat bir biçimde seçimi alırız. Hedefimiz Büyükşehir artı 30 ilçe” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası