Ege Postası
Geri

Engin o isimlere 'sürece katılın' diyecek!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, belediye başkan aday adayı olan isimlerle toplantı yapacak, ‘kırgınlıkları bir kenara bırakın sürece katılın’ diyecek. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, belediye başkan aday adayı olan isimlerle toplantı yapacak, ‘kırgınlıkları bir kenara bırakın sürece katılın’ diyecek.
Engin o isimlere 'sürece katılın' diyecek!
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2014 Salı 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de ilçe belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının  belli olması sonrası gösterilen ve gösterilmeyen adaylar doğrultusunda parti içi tepkiler yükselmişti. Bazı ilçelerde isyan sokağa taşarken, aralarında belediye başkanlarının da olduğu aday gösterilmeyen bir çok isimde farklı partinin yolunu tutmuştu.
 
İlçelerde yükselen tansiyon geçtiğimiz haftaya nazaran düşerken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin belediye başkan aday adayı olan isimlerin kırgınlıklarını gidermek ve parti çalışmalarına katkı koymaları doğrultusunda düğmeye bastı.
 
İl Başkanı Engin, ilçelerde belediye başkanlığı makamına talip olan ancak aday gösterilmeyen isimlerle toplantı yapma kararı aldı.

ERTELENDİ
Çarşamba günü Havagazı Fabrikası’nda yapılması planlanan toplantı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun babasının vefat etmesi nedeniyle önümüzdeki hafta başına ertelendi.
 
‘SÜRECE KATILIN’ DİYECEK!
Belediye başkan aday adaylarının süreçte önemli çaba gösterdiklerini ve uzun süre sahada çalıştıklarını ifade eden Engin, “Çok sayıda belediye başkan aday adayı vardı. Her ilçede bir isim aday oluyor. Partimiz yarı yarıya değişime gitti. Kırgınlıklar tabiî ki olabilir. Uzun süre aday adayları sahada hem kendileri için hem parti için çalışma yaptılar. Hepsiyle bir araya gelerek çabalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. En önemlisi sürece onların da katılmasını istiyorum. Aralarında hem genç hem de tecrübeli isimler var. Hep birlikte AKP’ye karşı mücadele etmek gerek” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası