Ege Postası
Geri

Karşıyakalı olmayana oy yok

AK Parti’nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yerel seçimlerde başaralı olabilmek için sabah namazıyla başladığı çalışmalara gece yarılarına kadar sürdürüyor. Kemerli, “CHP’li Karşıyaka Belediyesi kente ilçemize hizmet etmedi. Sonunda da Konak’ta siyaset yapan birini getirip aday yaptılar. ‘Ceketimi assam’ kazanırım anlayışı ile Karşıyaka’yı çantada keklik görüyorlar. Bunu kabul etmiyoruz Karşıyakalılar bunu hak etmiyor” dedi. Kemerli, bilinmeyen yönlerini de Egepostası’na anlattı.
Karşıyakalı olmayana oy yok
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2014 Salı 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da AK Parti’nin adayı olan Tanfer Kemerli yaptığı çalışmaları anlattı. Aynı zamanda AK Parti İzmir’de en genç adayı olan Kemerli (34) baba olmanın heyecanının da bu süreçte yaşıyor. Uzun zamandır Karşıyaka’daki sorunları yakından takip ettiğini ve bu noktada çalışmalar yaptığını anlatan Kemerli, “İlk olarak alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Halkın bize olan yaklaşımı çok olumlu. İnsanlar bizi ve partimizi destekledikleri söylüyorlar. Pazar yerlerini geziyoruz. Vatandaş, değişim istiyor. Karşıyaka’da gerçekten bir hizmete susamışlık var” dedi.

BAŞKANI GÖREN YOK
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın özellikle son 5 yılda iyi bir performans gösteremediğini öne süren Kemerli, “Belediye başkanı sahaya inmedi. Vatandaş, ‘en son 5 yıl önce gördük’ diyor. Biz taraflı tarafsız herkesi dinliyoruz. İnsanlara yerelde ne yapacağımızı anlatıyoruz. Binali Yıldırım’ın önderliğinde Karşıyaka’da çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Bu seçimler çok farklı olacak. Konak’tan belediye başkan aday adayı olan birini gelip Karşıyaka’dan aday yaptılar. Herhalde belli pazarlıklar sonucu bu böyle oldu. ‘Ceketimi assam kazanır’ mantığı ile hareket ediyorlar. Vatandaşların oyunu garanti görüyorlar. Bu yapılan Karşıyakalılara hakaret boyutundadır. CHP’nin bu yaptığını anlatacağız” dedi.



YÜZDE 90 ÜTOPYASI
CHP’nin Karşıyaka’da, yüzde 90 oy hedefi ortaya koymasını “ütopya” olarak nitelendiren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, “Karşıyakalı tanımadığı ve Karşıyakalı olmayan bir adaya destek vermez. Bu bir hayal. Burada her şeyden önce samimiyet önemli. Karşıyaka benim bildiğim, tanıdığım bir yer. Daha önce ANAVATAN ve DYP’li isimleri belediye başkanlığı yapmış. Karşıyaka kimsenin kalesi değil. Seçmen kendine yakın olarak gördüğü ve hizmet yapacağına inandığı insanlara oy veriyor. Ben de bu konuda iddialıyım” dedi.

GÜNDE EN FAZLA 4 SAAT UYUYORUM
Seçim çalışmalarına sabah namazıyla birlikte başladıklarını belirten Kemerli, şunları anlattı:
“Gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. Sabah namazı ile birlikte esnaf ziyaretlerimize başlıyoruz. O saatlerde iş yerini açan esnafla çay içiyoruz. STK’ları geziyoruz. Akşamları da ev ziyaretleri yapıyoruz. Gece 02.00-03.00’a kadar çalışıyoruz. Günde en fazla dört saat uyuyorum”

HİÇ TATİL YAPMADIM
Memur bir anne ve babanın çocuğu olduğunu anlatan Kemerli, “Ailemin memuriyeti nedeniyle ilkokulu Bergama’da okudum. 80’lerin sonunda Karşıyaka’ya taşındık. Karşıyaka lisesi mezunuyum. Orta direk olarak tabir edilen bir ailenin çocuğuyum. Ailem beni okuturken zorlandı. O yüzden burs aldık. Yurtta kaldım.Babadan gelen politika ilgisi her zaman mende oldu. Çocukluğum hep politika haberlerini dinlemek ve izlemekle geçti. Yazları hep çalıştım. Üniversite okurken yazları boş durmadım. Üniversite 1. sınıftan bugüne kadar bayramları hariç hiç tatil yapmadım. Eşim doktor. O da yoğun olarak çalışıyor. İnanın görüşemiyorum. Eve geldiğimde kendisi doğal olarak uyumuş oluyor. Eşim hamile. Maalsef çocuğumuzun gelişimini yakından takip edemiyorum. Hem babalık hem de başkanlık heyecanının aynı anda yaşıyorum” dedi.

UZAKTAN KUMANDALI ARABA MERAKI
Kemerli, ilginç hobileri ile dikkat çekiyor. Elektrik ve elektroniğe merakının olduğunu belirten Kemerli, “Uzaktan kumandalı araçlar yapıyorum. Evin bir odası atölye olarak kullanıyorum. 6-7 tane yaptığım benzinle çalışan uzaktan kumandalı arabam var. Bir helikopter dizayn ettim ama henüz hayata geçiremedim. Bunlarla uğraşmak beni çok mutlu ediyor” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası