Ege Postası
Geri

Erciş Serhat'te altın çocuklar yarıştı

Van'ın Erciş ilçesinde Özel Serhat Koleji'nin düzenlediği 14. Altın Çocuk Seviye Belirleme Sınavı'na 2000 öğrenci katıldı. Sınav, Erciş, Muradiye ve Çaldıran geneli 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapıldı. Özel Serhat...
Erciş Serhat'te altın çocuklar yarıştı
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Van'ın Erciş ilçesinde Özel Serhat Koleji'nin düzenlediği 14. Altın Çocuk Seviye Belirleme Sınavı'na 2000 öğrenci katıldı.

Sınav, Erciş, Muradiye ve Çaldıran geneli 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapıldı. Özel Serhat Koleji Müdürü Mahmut Kankılıç, amaçlarının öğrencilerin sınavlara olan ilgilerini artırmak, test gelişimine katkıda bulunmak ve kendilerine olan güven duygusunu geliştirmek olduğunu söyledi.

Sınav birincisine çeyrek altın, altın madalya, başarı belgesi, öğretmenine plaket, okuluna plaket ve lazer yazıcı hediye edilecek. İkinci ve üçüncü olan öğrencilere gümüş ve bronz madalya, okulu ve öğretmelerine plaket, başarı belgesi ve lazer yazıcı verilecek. Ödül töreninin ileri bir tarihte öğrenci velilerine, okul idaresi ve öğretmenlerine duyurulacağı açıklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası