Ege Postası
Geri

Vefa Derneği'nden Korkut’a plaket

Erzurum merkezli Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, derneğe yardım ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a şükran plaketi verdi. Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı...
Vefa Derneği'nden Korkut’a plaket
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum merkezli Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, derneğe yardım ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a şükran plaketi verdi.

Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Korkut’u makamında ziyaret etti. Babur, Korkut'un vakfın çeşitli hizmetlerinde sürekli yanlarında olduğunu ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı Babur, eğitim alanından, kültürel çalışmalara, halkın ihtiyaç duyduğu birçok alanda hizmet verdiklerini belirterek, “Vefa Derneği olarak misyonumuz ve vizyonumuz halkımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda olmaktır. Eğitim, kültür ve yardım konularında çalışmalarımız bulunuyor. Vefa olarak attığımız her adımımızda Belediye Başkanımız Ali Korkut’un desteklerini gördük. İsmimizle müsemma olmak gerek, vefa göstermek gerekir. Biz de öyle yaptık ve bizlere desteklerini esirgemeyen Başkanımıza Çifte Minareli Medrese, Yakutiye Medresesi, Üç Kümbetler, Kale ve Şelalenin stilize edildiği bir plaketle teşekkürümüzü ilettik.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Korkut, kapısı hayra açılan her kuruluşun, her hareketin yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek “Vefa Derneği gibi kapılarını hayra açan, kurum ve kuruluşlarımıza belediye olarak, şahsım olarak mümkün olan her desteği veriyoruz, vereceğiz. Sivil yapılar olarak bu kuruluşlarımız, devletin veya belediyenin elinin uzanamadığı alanlara daha kolay ulaşabilme, o noktalarda hizmet verme özellikleri bulunuyor. Benzer sivil yapıların olması, toplumumuz içinde bir avantaj. Çalışmaları için kendilerini kutlarken, naciz hediyeleri için de teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası