Ege Postası
Geri

Yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Bitlisli öğrencilerle buluştu

İbrahim Hakkı Hazretleri'nin torunlarından Yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, 'Doğu Okuyor' projesi kapsamında Bitlis’e geldi. Proje kapsamında Bitlis’in Güroymak ilçesinde öğrencilerle bir araya gelen yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, öğrencilerle...
Yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Bitlisli öğrencilerle buluştu
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İbrahim Hakkı Hazretleri'nin torunlarından Yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, 'Doğu Okuyor' projesi kapsamında Bitlis’e geldi.

Proje kapsamında Bitlis’in Güroymak ilçesinde öğrencilerle bir araya gelen yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu, öğrencilerle kitapları üzerine konuştu. Öğrencilere yaşantısından kesitler veren yazar İbrahimhakkıoğlu, konferansında sık sık eğitimin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Belkıs İbrahimhakkıoğlu, konferansın sonunda öğrencilere sevilen kitaplarını imzaladı.

Güroymak’taki konferansının ardından Bitlis merkeze geçen Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Vali Veysel Yudakul’u makamında ziyaret etti.

Vali Yurdakul’la bir süre sohbet eden yazar Bitlis’ gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bitlis’te geçirdiği günün kendisini için büyük bir anı olarak kalacağını ifade eden Belkıs İbrahimhakkıoğlu, 'Doğu Okuyor' projesinin de son derece önemli bir proje olduğunu ifade etti.

Bitlis’e kadar geldiği için Yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu’na teşekkürlerini ileten Vali Yurdakul’da projenin Bitlis için önemi vurgu yaptı. Projenin başarılı şekilde devam ettiğini anlatan Yurdakul, daha sonra yazara Ahlat bastonu ve Bitlis’in tarihi simgelerinden olan 5 minare işlemeli tabak hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası