Ege Postası
Geri

Erdoğan, Obama ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan G20 zirvesi için geldiği St. Petersburg’da ABD Başkanı Barack Obama ile görüştüğünü, zirvenin ikinci gününde de yapacakları görüşmede Suriye konusunu daha detaylı bir şekilde ele alacaklarını söyledi.Akşam...
Erdoğan, Obama ile görüştü
Haberler / Dünya
6 Eylül 2013 Cuma 08:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan G20 zirvesi için geldiği St. Petersburg’da ABD Başkanı Barack Obama ile görüştüğünü, zirvenin ikinci gününde de yapacakları görüşmede Suriye konusunu daha detaylı bir şekilde ele alacaklarını söyledi.

Akşam saatlerinde yapılan kültürel etkinlik çerçevesinde Erdoğan’ın Obama ile ayaküstü bir görüşme yaptığı belirtiliyor.

Geç saatlerde şehir merkezinde kaldığı Crowne Plaza otelinin girişinde Obama ile görüşme yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya verdiği cevabında, “Bugün görüştük, yarın tekrar görüşeceğiz” dedi.

Erdoğan’ın ikinci gün programında Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon’la görüşmeler var. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşmesi ise henüz netleşmedi.

Başbakan Erdoğan’ın aile fotoğrafının çekilmesinin ardından St. Petersburg kentinde TSİ 18:00’da düzenleyeceği basın toplantısı ile zirve sonuçlarını değerlendirmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası