Ege Postası
Geri

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yazar ve düşünce adamı Nuri Pakdil'i evinde ziyaret etti.
Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
Haberler / Politika
13 Aralık 2014 Cumartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çarşamba  akşamı ikametine dönerken, Pakdil'e Çankaya'daki evinde sürpriz ziyaret  gerçekleştirdi. Pakdil'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çorba ikram ettiği ve samimi,  karşılıklı sohbet ortamında hatıraların yad edildiği ziyarette, sohbetin önemli  bölümünde, düşünce ve edebiyat dünyasına damga vuran Necip Fazıl Kısakürek ile  ilgili anıların konuşulduğu belirtildi. 
 
  Espirilerin de eksik olmadığı sohbet ortamında, Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın evdeki konuklar arasında yer alan Yazar Rasim Özdenören'e, "Nuri Abiyi  niye evlendirmediniz'" diye şaka yaptığı, Özdenören'in de "Biz çok istedik ve  uğraştık ama başaramadık" dediği öğrenildi. Bu sohbete Nuri Pakdil'in de "Gökte  nikah kıyılmazsa yerde nikah kıyılmazmış. Nasip işte. Biz nişanlandık ama kısmet  olmadı, ayrıldık" sözleriyle eşlik etti. 
 
 Yaklaşık üç saat süren, edebiyatın yanı sıra futbol ve müziğin de  konuşulduğu ziyaret vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, usta edebiyatçı  Pakdil'e hediye olarak özel baskılı Kur'an-ı Kerim hediye ettiği öğrenildi. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ev ziyaretinde Ak Parti Kahramanmaraş  Milletvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel  Sekreter Yardımcısı Büyükelçi İbrahim Kalın, Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Hasan  Doğan, başdanışmanlardan Savaş Barkçin, Mustafa Varank ve Sefer Turan da hazır  bulundu. 
 
Evdeki konuklar arasında Yazar Necip Evlice ve Kitapçı Fatih  Yurdakul'un da sohbetin tanıkları ve katılımcıları arasında yer aldıkları  öğrenildi.(MİLLİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası