Ege Postası
Geri

Ereğli'de berberler bayram mesaisi yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde berberler arife günü sabaha kadar çalıştı. Berberler yılda iki gün bu şekilde sabaha kadar çalıştıklarını ifade etti. Berber salonunda bekleyen müşteriler ise beklemekten sıkılmadıklarını, arkadaşları...
Ereğli'de berberler bayram mesaisi yaptı
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2013 Perşembe 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde berberler arife günü sabaha kadar çalıştı. Berberler yılda iki gün bu şekilde sabaha kadar çalıştıklarını ifade etti. Berber salonunda bekleyen müşteriler ise beklemekten sıkılmadıklarını, arkadaşları ve diğer müşteriler ile sohbet ettiklerini söyledi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının arife gününde Ereğli'de birçok iş yeri gece geç saatlere kadar müşterilerine hizmet vermeye çalıştı. Bayrama tıraş olarak girmek isteyen vatandaşlar da berber salonlarının yolunu tuttu. Durmaksızın müşterilerini tıraş etmek için ter döken berberler, sabahın erken saatlerine kadar çalıştı. Berber ustalarından Cemil Kılıç, Harun Şirin, Soner Okut, her sene iki kez böyle bir yoğunluk yaşadıklarını, yorgun ve yorucu geçse de işlerinin gereği çalıştıklarını söyledi.

Almanya'da yaşayan ve bayram için Türkiye'ye gelen müşterilerden Yunus Kulaksız, berberde beklerken sıkılmadıklarını, arkadaşları ile sohbet ettiklerini, Almanya'da da zaman zaman berberlerde beklediklerini söyledi. Müşterilerden Erkan Bayraktar ise kendisinin esnaf olduğunu ve ancak geç saatte tıraş olabildiğini, anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası