Ege Postası
Geri

Ereğli'de tatil ödüllü tavla turnuvası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikincisi düzenlenen tavla turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Turnuvada dereceye girenlere ise başta tatil olmak üzere birçok hediye verilecek. Eski AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan da turnuvada...
Ereğli'de tatil ödüllü tavla turnuvası
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikincisi düzenlenen tavla turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Turnuvada dereceye girenlere ise başta tatil olmak üzere birçok hediye verilecek. Eski AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan da turnuvada konuk oyuncu olarak tavla oynadı.

Ereğli'de bu sene ikincisi düzenlenen tavla turnuvasına 32 yarışmacı katıldı. 'İşi şansa bırakma' ve 'Hodri meydan' turnuvası olarak iki kategoriden oluşan turnuvada oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçiyor. Ofis yolunda Keyif Kafe'de düzenlenen turnuvada oyuncular rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Turnuvaya konuk oyuncu olarak katılan AK Parti Zonguldak 22 ve 23. Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, turnuvada oynayan arkadaşları olduğunu ve onlara moral vermek için ziyarette bulunduğunu, oynadığı iki karşılaşmayı kazandığını söyledi.

Turnuva hakkında bilgi veren turnuva sorumlusu Çetin Tanyıldız, uluslar arası alanda boyut kazanması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. 32 oyuncunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere tatil başta olmak üzere birçok ödül verileceğini ifade eden Tanyıldız, önümüzdeki sene yapılacak turnuvaya daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası