Ege Postası
Geri

Erkan Özkan: Menderes’in geleceğine Menderesliler karar verir

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan ilçeye yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisiyle ilgili açıklamada bulundu.
Erkan Özkan: Menderes’in geleceğine Menderesliler karar verir
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ağustos 2023 Cuma 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes’e yapılması planlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili başlatılan imza kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Menderes ile ilgili kararı başka ilçelerde yaşayanların değil Mendereslilerin verebileceğini söyledi.

Vatandaş istemiyor

Tesis ile ilgili ÇED sürecinin devam ettiğini hatırlatan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, ‘’ Biz yerel yöneticiler olarak halkımızın sesiyiz. Ben de Menderes Belediye Başkan Vekili olarak halkımın sesini kamuoyuna duyuruyorum. Menderes’e yapılmak istenen tesis ile ilgili farklı çevrelerden açıklamalar yapılıyor, imza kampanyaları başlatılıyor. Ancak ilçemize yapılacak tesis ile ilgili zaten Tarım Orman İl Müdürlüğü itirazda bulundu, İnceleme Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirmeye alındı. Bunun dışında da Menderesli hemşehrilerim bu tesisin ilçemize yapılmasına karşı. Yetkili kurumların itirazları ve ilçe halkının konuya olumsuz bakmasına rağmen yapılan açıklamalara bir anlam veremiyorum. Madem bir kampanya yapılıyor gelsinler Menderes’te tesisle ilgili anket düzenlesinler. Bu anketten çıkacak sonuç bölge halkının iradesini ortaya koyacaktır. Kimse kusura bakmasın ama Menderes’in geleceğine Mendereslilerden başkası karar veremez’ dedi.

 

 

AK Parti'den Büyükşehir'e 'Menderes'e çöp tesisi' tepkisi; İzmir'e dayatamazlar
 

 

 

Harmandalı’yı kapatmak için talep edilen rezerv alanına bürokratik engel

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası