Ege Postası
Geri

Erol'dan Genel Merkez'e rest: Yarışa bağımsız giriyor!

CHP’nin 35. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi geride kalırken gözler Parti Meclisi(PM) yarışına çevrildi. Kulislere bomba bir iddia düştü. İsmi MYK için geçen Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’un mevcut yönetimden bir çok ismin anahtar listede yer almasının ağırlık kazanması sonrası Genel Merkez’e rest çekerek PM üyeliği için yarışa bağımsız aday olarak girme kararı aldığı öne sürüldü. PM yarışı öncesi bomba iddia: Rest çekti!
Erol'dan Genel Merkez'e rest: Yarışa bağımsız giriyor!
Haberler / Politika
17 Ocak 2016 Pazar 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP’de 35. Olağan Kurultayı’nda ilk gün geride kalırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak girdiği seçimden 990 oy alarak yeniden genel başkan seçildi.

CHP’de kurultayın ikinci gün mesaisinde gözler Parti Meclisi yarışına çevrildi.

Kılıçdaroğlu’nun çarşaf listeyle yapılacak PM ve YDK seçimlerinde anahtar liste çıkarmasına yönelik çalışmaları tüm gece boyunca sürerken, kulislere bomba bir iddia düştü.

İsmi MYK için geçen Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’un mevcut yönetimden bir çok ismin anahtar listede yer almasının ağırlık kazanması sonrası Genel Merkez’e rest çekerek PM üyeliği için yarışa bağımsız aday olarak girme kararı aldığı öne sürüldü.

"SAÇ BOYATARAK OLMAZ"
Geç saatlerde Kılıçdaroğlu ve Erol’un bir araya geldiği, görüşmede CHP Lideri’nin mevcut yönetimi büyük ölçüde koruyacağını işaret etmesi sonrası Erol’un, “Saç boyatarak botoks yapak değişim olmaz. Bu yapıyla devam edecekseniz benimle ilgili tasarrufunuz varsa düşünmeyin” çıkışında bulunduğu öğrenildi.

BAĞIMSIZ GİRECEK İDDİASI
Erol’un mevcut yönetimden bir çok ismin yer alacağı bir anahtar listede bulunmayı doğru bulmayarak PM üyeliğine bağımsız aday olarak girme kararı aldığı ve bu kararı yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası