Ege Postası
Geri

Ersun Yanal: Kazanan taraf olmak güzel

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, özellikle ikinci yarı oynadıkları oyunla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.Deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal maç sonunda...
Ersun Yanal: Kazanan taraf olmak güzel
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 22:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, özellikle ikinci yarı oynadıkları oyunla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal maç sonunda değerlendirmede bulundu. Bugün kazanan taraf olmanın güzelliğine değinen başarılı teknik adam, "Oyuncularımızın özellikle ikinci yarıdaki saha içerisindeki mücadelesi oyunu almamız sağladı. Kazanmaya devam ediyoruz. Tabi kazanırken sadece kazanma alışkanlığı için değil oynanan oyunda bizim için önemli bir referans teşkil ediyor. Daha farklı da olabilirdi. Rakibe çok az pozisyon verdik. Bize mesajlarıyla İstanbul’dan ve burada destek olan oyuncularıma tekrar teşekkür ediyorum. Biz takım olarak her maça katacağımız mücadelemizle yolumuza devam edeceğiz. Gençlerbirliği de çok iyi bir takım. Bugün zaman zaman oyunda üstünlük kurdular ilerleyen maçlarda onlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin oyunda çok iyi direnç gösterdiğine dikkat çeken Yanal, ikinci yarıda daha dinamik koşan ve mücadele eden bir takım olduklarını kaydetti. Fenerbahçe’nin gol oranı yüksek bir takım olduğunu altını çizen Yanal, şunları kaydetti:

"Özellikle son 15-20 dakikada farklı bir skor da ortaya çıkabilirdi. O yüzden goller kaçabilir. Önemli olan o arzu ve isteği gösterebilmektir. Her zaman yüksek tempolu oynayan ve keyif veren bir takım olmak istiyoruz. Oyuncularımı her zaman katkılılar onlarında desteğini alıyorum. Hiçbir oyuncumuz idare edecek veya takımı destekleyecek oyuncu değildir. Hiçbir zaman 24 oyuncumuza bu gözle bakmıyoruz. Ama tercihen bazen Emenike bazen Sow bazen de Kuyt takımda olmayabiliyor. Bende maalesef çok üzülüyorum."

Günün başarılı isimlerinde Alper maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, son haftalardaki çıkışı Gençlerbirliği karşısında sürdürmek istediklerini vurgulayarak, "Hafta içerisinde maça çok iyi hazırlanmıştık. 5’te 5 yaptık. Çok iyi ilerliyoruz. Maç maç düşünüp maç maç kazanıp şampiyonluğa gideceğiz." dedi.

Gol yollarında etkisiz kalan Webo ise, maçtan önce maçın zor olacağını bildiklerini ve ilk yarıda sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, bu akşamki galibiyeti hak ettiklerini özellikle ikinci yarı çok iyi iş çıkardıklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası