Ege Postası
Geri

Erzin'de şehit ve gazi aileleri unutulmadı

Erzin Kaymakamlığı, protokol üyeleri ile şehit ve gazi ailelerini iftarda buluşturdu. Yemekte konuşan İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler, bu vatan için canlarını veren şehitlerin ebediyen gönüllerde yaşayacağını ifade etti. Şehitlerin...
Erzin'de şehit ve gazi aileleri unutulmadı
Haberler / Genel
21 Temmuz 2013 Pazar 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzin Kaymakamlığı, protokol üyeleri ile şehit ve gazi ailelerini iftarda buluşturdu. Yemekte konuşan İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler, bu vatan için canlarını veren şehitlerin ebediyen gönüllerde yaşayacağını ifade etti. Şehitlerin ve gazilerin yeryüzündeki en yüksek makamlara eriştiğini dile getiren İnceler, bu durumun Allah-u Teala ve Peygamber Efendimiz tarafından da insanlara bildirildiğini vurguladı.

Erzin’de Kaymakamlık tarafından organize edilen şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programı, Belediye Düğün Salonu bahçesinde yapıldı. Şehit ve gazi ailelerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Müftü Şemsettin İnceler, Emniyet Müdürü, Murad Ardıç, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, Belediye Başkan vekili Recep Çırak ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu katıldı. Yapılan duanın sonrasında bir konuşma yapan İlçe Müftsüsü Şemsettin İnceler, şehitlik mertebesinin çok büyük bir makam olduğunu belirterek, şehitlere en büyük değeri İslam'ın verdiğini söyledi.

Müftü İnceler, "Kuran'ı Kerim'de şehitler için ''Onlara ölü demeyin çünkü onlar ölü değillerdir'' ayeti bulunuyor. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış olan bu güzel vatanımızın maddi ve manevi alanlarda kalkınması için her kes kendi alanında canla başla çalışmalı. Şehitlerimizden bize emanet kalan vatana karşı en önemli vazifemiz budur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası