Ege Postası
Geri

Esad güçleri Afrin'e giriyor

Reuters'ın Hizbullah medyasına dayandırdığı habere göre Esad'a bağlı güçlerin Halep tarafından Afrin'e girmeye başladığı iddia edildi.
Esad güçleri Afrin'e giriyor
Haberler / Güncel
20 Şubat 2018 Salı 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Reuters'ın Hizbullah medyasına dayandırdığı iddiaya göre Esad'a bağlı güçler Halep tarafından Afrin'e girmeye başladı. Afrin'e gidenlerin Suriye ordusu değil Esad rejimi yanlısı 'halk birlikleri' adı verilen milis güçleri olduğu belirtiliyor.

Suriye devlet televizyonu da kamuflaj giyen milislerin terör örgütü YPG'nin elindeki bir kontrol noktasından Afrin’e giriş yaparken görüntülerini yayınladı.

Suriye devlet televizyonu görüntüleri yayınladı: Esad güçleri Afrine giriyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı telefon görüşmesinde "Suriye rejimi bu yola girerse sonuçları olur" uyarısında bulunmuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da "Eğer rejim, YPG'yi temizlemek için girerse problem yok, YPG'yi korumak için giriyorsa bizi, Türk askerini hiç kimse durduramaz" açıklaması yapmıştı. (HÜRRİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası