Ege Postası
Geri

Esenyurt Belediye Başkanı’ndan okul ziyareti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Mahallesi’nde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu’u ziyaret etti. Okul yöneticileri ve okul aile birliği üyeleri ile toplantı yapan Necmi Kadıoğlu, ardından engelliler sınıfı ile ana...
Esenyurt Belediye Başkanı’ndan okul ziyareti
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Mahallesi’nde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu’u ziyaret etti. Okul yöneticileri ve okul aile birliği üyeleri ile toplantı yapan Necmi Kadıoğlu, ardından engelliler sınıfı ile ana sınıflarını dolaştı; öğrencilerle sohbet etti.


Kahvaltılı toplantıya Kadıoğlu’nun yanı sıra danışmanı Serkan Kara, Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Sefer Ergen, müdür yardımcıları, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri katıldı.

Kadıoğlu, Esenyurt ’ta eğitim hizmetleri ve okul yatırımlarının durmaksızın devam edeceğini belirtti.

Kadıoğlu,“ Yönetime geldiğimiz günden bu yana çok sayıda okul ve diğer eğitim kurumlarını açtık. Esenyurt ve geleceğimizi oluşturacak olan çocuklarımız ve gençlerimiz için en modern eğitime imkan tanıyacak pek çok projemiz daha var. Hepsini hayata geçireceğiz. Okul sayılarını maksimum seviyede tutarak sınıf mevcutlarını en asgari seviyeye indirerek, eğitimin daha kalifiye olmasını mümkün kılacağız.” dedi. Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta hizmete sunulacak yeni okul projeleri ve Esenyurt Üniversitesi ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Sefer Ergen, ziyaretin sonunda Esenyurt Belediye Başkanı’na teşekkür plaketi takdim etti.

Kahvaltıdan sonra ana sınıflarına ve engelli sınıflarına giden Kadıoğlu, miniklerin taleplerini dinledi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası