Ege Postası
Geri

Eski Başkan Müsavat Dervişoğlu'ndan çarpıcı açıklama: 'Testi kırılmadan konuştum'

Genel seçimden kısa bir süre önce suskunluğunu bozarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ni n siyasi üslubunu ve İzmir’de aday sıralarının değiştirilmesiyle ilgili yaptığı eleştirilerle dikkatleri üzerine toplayan MHP İzmir İl eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 1 Kasım seçiminden sonra ilk kez konuştu. Dervişoğlu, "Söylediklerimi sıradan eleştiri zannettiler oysaki ben bir takım uyarılarda bulunmuştum. Uyarılarımız keşke nazar-ı itibara alınsaydı da bu keyfilik yaşanmasaydı" dedi. Eski Başkan Müsavat Dervişoğlu'ndan çarpıcı açıklama:
Eski Başkan Müsavat Dervişoğlu'ndan çarpıcı açıklama: 'Testi kırılmadan konuştum'
Haberler / Yerel Politika
2 Kasım 2015 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ – Seçim öncesinde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen MHP İzmir İl eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu, seçim sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Seçimden sonra ilk kez konuşan Dervişoğlu, MHP'nin Türkiye genelinde oy ortalamasının gerilemesinin beklenilen bir durum olduğunu söyledi.

MHP BEKLENDİĞİ GİBİ BÜYÜK BİR ZARARLA ÇIKTI
Seçimin hemen ardından sıcağı sıcağına değerlendirme yapmaktan kaçındığını belirten İl eski Başkanı Dervişoğlu, "Seçimin sıcağı sıcağına böyle keskin değerlendirmeler yapmak istemiyorum. Hem Türkiye açısından hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin geleceği açısından söylenmesi icap eden çok sayıda şey var. Bunların zamanı gelince tekrar dile getireceğiz. Şimdi sadece seçim değerlendirmesi yapılabilir. Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimden beklendiği gibi büyük bir zararla çıkmıştır. Söylediklerimi sıradan eleştiri zannettiler oysaki ben bir takım uyarılarda bulunmuştum. Uyarılarımız keşke nazar-ı itibara alınsaydı da bu keyfilik yaşanmasaydı.  MHP böyle bir seçim sonucuyla karşı karşıya kalmasaydı” şeklinde konuştu.

SUÇLU ARAMIYORUM
Dervişoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı "Dağdan iki milyon serçe(!) kalktı ve dağ çok şey kaybetti!.. Ancak, yine de endişeye mahal yok. Herkes müsterih olsun... Dağın gerçek sahipleri vaziyet alacaktır!.." açıklamasına çok sayıda yorum gelirken, Dervişoğlu yerel siyasetle ilgili konuşmayacağını belirterek suçlu aramadıklarını ifade etti. Dervişoğlu, "Milletvekili listesini il yönetim kurulu yapmadı ki. Siyasi kısır tartışmalarda bulunmak istemiyorum. Sebep Sonuç ilişkisine bakarak bu olumsuzluklar neden kaynaklandı pozisyonum icabı bunları değerlendiririm. Biz suçlu aramıyoruz. Bundan sonrası için üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.



İşte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar:


Dağdan iki milyon serçe(!) kalktı ve dağ çok şey kaybetti!..
Ancak, yine de endişeye mahal yok.
Herkes müsterih olsun...
Dağın gerçek sahipleri vaziyet alacaktır!..
M.D
 
Ben, testi kırılmadan konuştum!
Keşke haksız çıksaydım...
Şimdi susuyorum ve herkesten kendine yakışan açıklamaları bekliyorum!..
M.D
Bazı durumlarda önce sükunet, sonra doğru karar ve kararlılık farz olur.
M.D

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası