Ege Postası
Geri

Eski Belediye Başkanı Şahin geri döndü: Menemen'de ortalık karıştı

Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin'in CHP'ye geri dönmesinin ardından ilk tepki Menemen Belediye Başkanlığı sırasında hakkında yolsuzluk iddiasıyla dava açılan ve İçişleri Bakanlığınca görevden alınan Serdar Aksoy'dan geldi. Aksoy açıklamasında, "Menemen eski belediye başkanının adı FETÖ dosyasında adı geçtiği için partiden ihraç edilmiştir. CHP genel merkezi belediye başkanlığı seçimlerinde de FETÖ’cüleri aday gösterecek. Hodri meydan" ifadelerine yer verdi. 
Eski Belediye Başkanı Şahin geri döndü: Menemen'de ortalık karıştı
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2023 Salı 20:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP’den 2020 yılında ihraç edilen ve Memleket Partisi’ne geçen Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin, Memleket Partisi ile yollarını ayırdıktan sonra yeniden CHP'ye döndü.

Şahin'in partiye geri dönmesi kent gündemine bomba gibi düşerken, Menemen'de ortalık karıştı. 

Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürütürken, hakkında yolsuzluk ve irtikap suçlarından dava açılan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Serdar Aksoy, Tahir Şahin'in CHP'ye geri dönmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

"FETÖCÜLERİ ADAY GÖSTERECEK"

Aksoy açıklamasında, "Menemen eski belediye başkanının tekrar CHP’ye alındığı ile ilgili haberler gündeme düştü. Haberde ilgili şahsın yani Menemen eski belediye başkanının genel merkez aleyhine açıklamalar yapması nedeniyle partiden ihraç edildiği yazmakta. Bu bilgi yanlıştır.  Menemen eski belediye başkanının adı FETÖ dosyasında adı geçtiği için partiden ihraç edilmiştir. YDK başkanı UĞUR BAYRAKTUTAN  da bizzat bunun şahididir. Anlaşıldığı kadarıyla son seçimlerde FETÖ’cüleri aday gösteren CHP genel merkezi belediye başkanlığı seçimlerinde de FETÖ’cüleri aday gösterecek. Hodri meydan" ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası