Ege Postası
Geri

Nalbantoğlu’nun ‘balık’ davetine Özlale’den yanıt: Çay içen bakan benzetmesi

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu’nun ‘balık tutalım’ davetine yanıt verdi. Özlale açıklamasında, “Rıfat Bey’in bu paylaşımından sonra aklıma Çernobil faciası sonrası “radyasyonun zararı yok” diyerek çay içen bakanımız geldi. Rıfat Bey’in her gün İzmir Körfezi’ne dökülen 1100 ton balçıktan haberi yok sanırım. Ben şahsen körfezde tutulan balıkları yemeyi tercih etmiyorum. Rıfat Bey’e de tavsiye etmem” dedi.
Nalbantoğlu’nun ‘balık’ davetine Özlale’den yanıt: Çay içen bakan benzetmesi
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2023 Salı 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 2024 yerel seçimlere aylar kala siyasetin nabzı yükseldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’nin İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi aday göstermesi kent siyasetini hararetlendirdi.

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale’nin ‘Körfezde kimyasal kullanılıyor’ iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden tek soruluk yanıt vermişti.

Özlale’ye balık tutan vatandaşların bulunduğu fotoğrafları paylaşarak soru soran CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu “Sayın Milletvekilim, değerli dostum ve kardeşim Ümit Özlale bu insanlar sence burada ne yapıyor?” ifadelerini kullandı.

BALIK TUTALIM DAVETİ

 Nalbantoğlu açıklamasında, “Buyursunlar, Üçkuyular’dan limana kadar sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar balık tutan İzmirlilere katılalım, birlikte olta sallayalım. Yok eğer, birlikte yapmak istemezse; tek başına sessiz sedasız, tebdili kıyafetle bir tur atsın körfeze olta atan hemşerilerimizin yanına. Birkaç alanında uzman akademisyeni arasın çaktırmadan ve körfez kokusunun hikâyesini, denizde hayat belirtisi olup olmadığını sorsun” ifadelerini kullandı.

'ÇERNOBİL’DEN SONRA ÇAY İÇEN BAKAN' BENZETMESİ

Nalbantoğlu’nun açıklamalarına İYİ Partili Özlale’den yanıt gecikmedi. Özlale açıklamasında, “Rıfat Bey’in bu paylaşımından sonra aklıma Çernobil faciası sonrası “radyasyonun zararı yok” diyerek çay içen bakanımız geldi. Rıfat Bey’in her gün İzmir Körfezi’ne dökülen 1100 ton balçıktan haberi yok sanırım. Ben şahsen körfezde tutulan balıkları yemeyi tercih etmiyorum. Rıfat Bey’e de tavsiye etmem. Çok basit bir test yapabilirler. Belediye restoranlarında körfezde tutulan balıkları körfez balığı diye İzmirlilere sunmayı denesinler, bakalım bir talep oluyor mu?” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası