Ege Postası
Geri

Esmersoy’un ilişkileri yürümüyor çünkü…

Maslak Arena’daki defileye katılan Burcu Esmersoy küpesi yüzünden zor anlar yaşadı.
Esmersoy’un ilişkileri yürümüyor çünkü…
Haberler / Magazin
17 Mart 2015 Salı 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Modern dünyanın keskin çizgilerine karşı kendi manifestolarını oluşturan moda tasarımcısı ikiz kardeşler Raisa & Vanessa; Sonbahar/Kış 2016 Koleksiyonu’nda kadınları, hayat bulmaları için kış bahçelerine davet etti. 40 parçadan oluşan Garden of Raisa & Vanessa Koleksiyonu’nun bahçe dekorlu defilesi, önceki gece Maslak Arena’da gerçekleşti. Defilenin bahçe konseptli dekorunu, bu sene Contemporary Art’ta yer alan sanatçılardan Sevincy tasarladı.

Geceye katılanlar arasında olan Burcu Esmersoy moda konuları hakkında bomba açıklamalar yaptı. Bir muhabirin modayı takip ediyor musunu? Sorusuna ‘ne takip edeceğim be moda beni takip etsin’ diye şakalaştıktan sonra magazin muhabirlerine “Şimdi bomba açıklamalar diye yazmayın ama şaka yaptım” dedi. Yoğun çalıştığını dile getiren Esmersoy’a bir muhabirin ‘çok çalıştığınız için ilişkilerinizi aksatıyor musunuz'’ sorusuna “Yani evet gece gündüz çalışmak durumunda kalıyoruz. Normal bir insanda akşam yemeği yemek istiyor. Kahvaltı etmek istiyor normal istekleri oluyor ama onları bile karşılayamıyorsunuz yeri geliyor, o yüzden bizim işimizde biraz sıkıntı oluyor ilişkiler” dedi.




BURCU ESMERSOY UZUN SÜRE ARADI

Röportajdan sonra küpesini düşüren Esmersoy, karanlık olan salonda düşen küpesini bulmakta zorlandı. Duruma sitem eden Burcu Esmersoy “dondum ya soruları cevaplayıp içeri gireyim diyordum, şimdi de küpemi kaybettim onu aradığım için giremiyorum” diye sitem etti. Esmersoy’un yardımına bir televizyon muhabiri yetişerek küpesini bulduğunu söyledi.

Muhabirin bulduğu küpeyi eline alan güzel sunucu “Taş bu be küpeden de anlamıyor ben de buldu sandım”  deyince kahkahalar havada uçuştu. Uzun uğraşlar sonucunda bulunan küpeyle rahatlayan güzel sunucu defileye son anda yetişti. Kürkü için de gerçek değil diyen Esmersoy, instagram hesabından da paylaşarak yanlış anlaşılmaları engelledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası