Ege Postası
Geri

Evka 3 pazaryeri için geri sayım başladı

Pazaryeri projelerini birer birer hayata geçiren Bornova Belediyesi, inşaat çalışmaları son aşamaya gelen Evka-3 Pazaryeri’ni en kısa sürede hizmete açmayı planlıyor. Bornova halkının ve esnafın daha modern koşullarda alışveriş yapması için çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ''2 bin 268 metrekarelik alanda inşaa edilen üstü kapalı modern pazaryerimizin açılışını hep birlikte, coşkuyla gerçekleştireceğiz'' dedi
Evka 3 pazaryeri için geri sayım başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2013 Salı 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, geçen yıl Eylül ayında ihalesine çıkıldıktan sonra yapımına başlanan EVKA-3 Pazaryeri'nde incelemelerde bulundu. Sındır, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek, pazaryerinin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Bornova halkının ve esnafın daha modern koşullarda alışveriş yapması için önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Sındır, Evka-3 Pazaryeri Projesi'nin de bu doğrultuda hayata geçirdikleri projelerden biri olduğunu söyledi. Sındır, ''Pazaryeri alanındaki çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törende Evka-3 pazaryerimizin de temelini atmıştık. Açılışını da bütün mahalle halkımız ve esnafımız ile birlikte coşkulu bir şekilde yapacağız'' diye konuştu.
Evka-3 Mahallesi’nde 2 bin 268 metrekarelik alanda inşaat çalışmaları devam eden pazaryerinde 201 tezgah yer alacak. 812 bin TL maliyetli üstü kapalı modern pazaryerinde bölge sakinleri pazar alışverişlerini daha sağlıklı, çağdaş koşullarda yapabilecek.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası