Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ'ı duygulandıran destek

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde restoran işleten hem ABD hem Türk vatandaşı Ray Serdar Vural binlerce kilometre uzaktan Bayraklı’ya tek bir amaç için geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sevdalısı olduğuna vurgu yapan Ray Serdar Vural “başkanın seçimi kazandığını görüp, ABD’ye öyle döneceğim” mesajı verdi.
Başkan Karabağ'ı duygulandıran destek
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Şubat 2013 Pazartesi 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın destekçileri sınır tanımıyor. Başkan Karabağ’ı internet üzerinden takip eden ABD’li Ray Serdar Vural, “Bayraklı’da yaşanan değişim inanılmaz. Ona destek olabilmek için kendi isteğimle Bayraklı’ya gelip ev tuttum. Onun seçimleri kazanabilmesi için elimden geleni yapacağım” dedi. 40 yıllık Bayraklılı olduğunu belirten Ray Serdar Vural, “30 yıl önce ABD’ye gittim. Hem Türk, hem ABD vatandaşıyım. Restoran işletiyorum. Bayraklı’nın eski köy halinden şimdiki haline Başkan Karabağ’ın çabasıyla nasıl geldiğini sürekli takip ediyorum. Onun, televizyon, radyo ve gazetede çıkan konuşmalarını çok beğendiğim için, kendi kendime ne yapabilirim diye sordum. En iyi çözümün, İzmir’e, Bayraklı’ya geri dönüp, seçime kadar Başkan Hasan Karabağ’a destek vermek için çalışmak. Seçimlere kadar Hasan Başkan’ın yanında olacağım tıpkı bir asker gibi
” diye konuştu.

SADECE BAŞKANIM KARABAĞ İÇİN GELDİM
Vural “ben buraya sadece sayın Başkanım Hasan Karabağ için geldim. 2 sene burada asker gibiyim. Seçimleri kazansın ertesi gün koltuğuna oturtacağım ve Amerika’ya geri döneceğim. Evime arabama aileme geri döneceğim. Bütün isteğim başkanı burada seçimlerde tekrar koltuğa oturtmak. Facebook’tan her gün sayın başkanı takip ediyorum. Bütün çalışmalarını yaptıklarını izliyorum” dedi.

MUHTEŞEM BİR DAVRANIŞ
Binlerce kilometre uzaktan gelen destek karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Hasan Karabağ “Muhteşem bir davranış. Serdar Abi eski Bayraklılı. Bu esasında Bayraklı sevdası. Yeni bir ilçeyi böyle güzel görmesi de onu mutlu etmiş. Seçimlere kadar birlikte çalışacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası