Ege Postası
Geri

Uyuşturucunun zararları dansla anlatıldı

Karabağlar Belediyesi, Kıbrıs Dans Tiyatrosu’nun Türkiye’de ilk kez sahnelenen “Karanlığın Gölgesinde” oyununa ev sahipliği yaptı. Evrensel bir sorun haline gelen uyuşturucu kullanımı ve zararlarına dikkati çeken oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Uyuşturucunun zararları dansla anlatıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Şubat 2013 Pazartesi 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterilen “Karanlığın Gölgesinde” dans tiyatrosunu Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, eşi Fatma Kürüm, KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, KKTC İzmir Başkonsolosu Uğur Umar, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve çok sayıda izleyici katıldı. Tanju Hastunç’un yazıp, yapımcılığını üstlendiği gösteri, bir sosyal sorumluluk projesi olarak düşünülüp sahneye kondu. Ücretsiz olarak sunulan gösteride, uyuşturucu kullanımının doğurduğu sonuçlar, etkileyici bir dans gösterisiyle sahnelendi, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösteriyi ilgiyle izleyen Başkan Kürüm, yapımcı Hastunç’a önemli bir sosyal probleme dikkat çektiği için teşekkür ederek, “Gençlerimizi ve ailelerini ilgilendiren uyuşturucunun zararlarına çok güzel bir şekilde yaklaşılıp, gençlerin dikkatini çekecek şekilde hazırlanmış bir gösteri. Bu gösterinin ilk kez belediyemizin desteğiyle sahnelenmesi beni mutlu etti. Umarım Türkiye’nin her yerinde sergilenir ve toplumsal bir yara haline gelen bu konuda gençlerimizin bilinçlenmesinde etkili olur” dedi.

Kürüm, yapımcı Tanju Hastunç ve KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu’na Atatürk resmi bulunan tabak ve gösteride emeği geçen herkese adına fidan dikildiğini gösteren sertifika verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası