Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'ye güzel düğün salonu

Güzelbahçe Belediyesi, atıl durumda olan eski unlu mamuller fabrikasını düğün salonu yapıyor. Martın ikinci yarısında hizmete girecek olan kapalı düğün solunu yazın bin kişiye hizmet verebilecek.
Güzelbahçe'ye güzel düğün salonu
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Şubat 2013 Pazartesi 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Düğün salonu projesi hakkında bilgi veran Başkan Mustafa İnce, EXPO 2020'nin İnciraltı bölgesine gelmesiyle birlikte bölgede yüze yakın düğün salonunun kapanacağını ve İzmirlilerin Güzelbahçe bölgesine geleceğini söyledi. İnce, ‘’İstikbal Ceddesi üzerinde Seyir Tepesi olarak adlandırılan yer daha önce halk ekmek fabrikasıydı. Ama maalesef buradaki kiracı iş yapmadı. Bölgede temel olarak bir düğün salonuna ihtiyaç duyuluyordu. Güzelbahçeliler 15 Mart’ta itibaren hafta içi 150 TL’ye, hafta sonu 300 TL’ye düğün yapacaklar. Yaklaşık 400 metrekare büyüklüğündeki kapalı düğün salonu 200-250 kişi kapasitesinde olacak. Ancak açık havada yapıldığı zaman bu kapasite üçe- dörde katlanacak” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası