Ege Postası
Geri

Evlenmek için son çare bu eyleme başvurdu

Adı Natıf Erdoğmuş. Yaşı 39. Bugüne kadar nikah masasına oturamayan Erdoğmuş son çareyi hazırladığı' evlenmek istiyorum' pankartıyla sokak sokak dolaşmakta buldu
Evlenmek için son çare bu eyleme başvurdu
Haberler / İzmir
14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bünyamin Dobrucalı- Halit Umutoğulları / Haber servisi- İzmir sokaklarında elinde pankartla dolaşan bir adam herkesin ilgi odağı olmayı başarıyor. Benzerine az rastlanabilecek bir eyleme imza atan Natıf Erdoğmuş'un anlattıkları 'Yeşilçam senaryosu'nu aratmıyacak kadar renkli. Uşak'ta yaşayan, kahvehanelerde çalışarak geçimini sağlayan Erdoğmuş'un en büyük hayali, anlaşabileceği bir eş bulup nikah masasına oturabilmek. Akrabalarından yardım için İzmir'e gelen Erdoğmuş, istediği yardımı alamayınca çareyi pankart hazırlayıp, sokak sokak gezmekte bulmuş.

20 YILDIR UĞRAŞIYORUM
20 yıldır uğraştım evlenemedim ailem babam yardımcı olmadı, akrabalarımdan yardım istedim' diyen Natıf Erdoğmuş ' Akrabalarım yarıdımcı olmadı en yakın akrabam İzmir'de Müftü Yardımcısı. Müftü Yardımcısının kardeşinden de yardım istedim. Maddi olarak değil de manevi olarak. Ben evlenmek istiyorum dedim, sizden yardım istiyorum, bana yardımcı olur musunu? Çevreniz cok dedim. Ben ilgilenmem, ben yardımcı olamam dedi. En yakın akrabam böyle yaparsa kim yardım edecek bana ' diye soruyor.



YARDIM EDEN OLMAZSA DİN DEĞİŞTİRECEĞİM!

Artık umutlarının tükenmek üzere olduğunu vurgulayan Erdoğmuş 'Türkiye'de bana yardım eden olmazsa 12 eylülde dinimi değiştirmek istiyorum. Hıristiyan olarak İtalya'ya gidicem. Gerekirse minareye de çıkıcam, minarede de eylem yapacağım. Ben bu zamana kadar bu dünyada kimsenin çekmediği cezayı çektim. ''En büyük ceza yalnızlıktır''.
20 yıldır uğraşıyorum kimse de yardımcı olmadı. Yardım etmek istiyenler de işimi bozdu. Müslümanlıkta böyle birşey yok. Ben mayıs ayından bu güne uğraşıyorum çaba gösteriyorum, herkes gülüyor, alay ediyor, kimse ilgilenmiyor benimle. Müslümanlıkta böyle uzaktan seyretmek mi va? dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası